Επαναλειτούργησε η αεροπορική σύνδεση Αθήνας-Σκοπίων
Επαναλειτούργησε σήμερα, μετά από 15 χρόνια, η αεροπορική σύνδεση Αθήνας-Σκοπίων, με την εκτέλεση της σχετικής πτήσης της Aegean Airlines.
Το αεροσκάφος της Aegean Airlines προσγειώθηκε σήμερα το βράδυ στο Διεθνές Αεροδρόμιο Σκοπίων, με 38 συνολικά επιβάτες, ανάμεσά τους ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ αρμόδιος για ευρωπαϊκές υποθέσεις, Μπουγιάρ Οσμάνι, ο οποίος νωρίτερα σήμερα συναντήθηκε στην Αθήνα με τον αναπληρωτή ΥΠΕΞ της Ελλάδας. Γιώργο Κατρούγκαλο και ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών της ΠΓΔΜ, Γκόραν Σουγκάρεφσκι.
Η εταιρεία θα εκτελεί δρομολόγια Αθήνα-Σκόπια και Σκόπια-Αθήνα δύο φορές την εβδομάδα (Τρίτη και Πέμπτη) την χειμερινή περίοδο. Η αεροπορική σύνδεση μεταξύ των πρωτευουσών των δύο χωρών είχε διακοπεί το 2003, καθώς η γραμμή είχε κριθεί τότε οικονομικά ασύμφορη.
Οι πτήσεις Αθήνα-Σκόπια εκτελούνται από την Aegean με δρομολόγια της Olympic Air, με αεροσκάφη Bombardier Dash8-Q400, χωρητικότητας 78 θέσεων. Η διάρκεια της πτήσης είναι 1 ώρα και 15 λεπτά.
«Παρέμβαση στο Ορμούζ θα σήμαινε ένα βήμα προς την εμπλοκή στον πόλεμο» λέει η Μελόνι
23:59
Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ 17Η ΜΕΡΑ: Στο κόκκινο η κόντρα ΗΠΑ - ΕΕ για τα Στενά του Ορμούζ - Κλιμακώνεται η ένταση μεταξύ Ιράν και Ισραήλ
23:54
Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήσεις και συλλήψεις για τη φραστική επίθεση εναντίον δημοσιογράφων στην Τούμπα
23:49
Εκρήξεις στη Βαγδάτη: Πυρκαγιά στην οροφή ξενοδοχείου, χωρίς αναφορές για θύματα (vid)
23:40