ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Στις επόμενες εκλογές θα ηττηθεί η πιο ακροδεξιά εκδοχή του λαϊκισμού

ΣΥΡΙΖΑ: Στις επόμενες εκλογές θα ηττηθεί η πιο ακροδεξιά εκδοχή του λαϊκισμού
EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη

Απάντηση στη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι στις επόμενες εκλογές θα νικήσουν τους λαϊκιστές, έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε αυτή διαβεβαιώνει τον πρόεδρο της ΝΔ ότι στις επόμενες εκλογές θα ηττηθεί ξανά ο λαϊκισμός στην πιο ακραία, νεοφιλελεύθερη και ακροδεξιά του εκδοχή, που εκπροσωπεί ο ίδιος.

«Να είναι σίγουρος ο κ. Μητσοτάκης ότι στις επόμενες εκλογές θα ηττηθεί ξανά ο λαϊκισμός στη χώρα μας. Θα ηττηθεί η πιο ακραία, νεοφιλελεύθερη και ακροδεξιά του εκδοχή. Αυτή που ο ίδιος εκπροσωπεί από την πρώτη στιγμή που εκλέχτηκε αρχηγός της ΝΔ», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιο του για

Σημειώνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης στην ομιλία του προέδρου της ΝΔ στο συνέδριο της νεολαίας του ΕΛΚ, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «η Ελλάδα ήταν η πρώτη χώρα της ΕΕ που χτυπήθηκε από τον λαϊκισμό και είναι και η πρώτη χώρα που θα απαλλαγεί από τους λαϊκιστές και θα επιστρέψει σε μια πορεία ανάπτυξης και ευημερίας».

Ο κ. Μητσοτάκης περιέγραψε τον λαϊκισμό και τον εξτρεμισμό σαν απειλή για τη Ευρώπη και σημείωσε ότι η ΝΔ διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο στη χάραξη των πολιτικών που έχουν ως στόχο ένα καλύτερο ευρωπαϊκό μέλλον και στην προώθηση των θεμελιωδών δημοκρατικών αξιών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ