Συνάντηση Γαβρόγλου-Βαρθολομαίου στο Φανάρι
Στις 11 σήμερα το πρωί θα συναντηθεί ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Φανάρι για να τον ενημερώσει για τις εξελίξεις στις σχέσεις Κράτους-Εκκλησίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες από κύκλους του Οικουμενικού Πατριαρχείου αναφορικά με τις εξελίξεις στις σχέσεις Κράτους-Εκκλησίας στην Ελλάδα, σημείωσαν ότι όταν το Οικουμενικό Πατριαρχείο ενημερωθεί επισήμως για τις προθέσεις της κυβέρνησης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα τις θέσει υπ όψιν της Αγίας και Ιεράς Συνόδου που συνεδριάζει στις 27 Νοεμβρίου προκειμένου να τις αξιολογήσει και να τοποθετηθεί επ' αυτών.
Πηγές από το Φανάρι σημείωσαν την Τετάρτη, πως το προηγούμενο διάστημα δεν υπήρξε καμία ενημέρωση ούτε από την Εκκλησία της Ελλάδος, ούτε από την ελληνική κυβέρνηση για την επικείμενη συμφωνία.
Χράντετς Κράλοβε - ΠAO 1-2: Στο 125' με πέναλτι του Ντέσερς οι «πράσινοι» στο Conference League
22:43
Δύο «στρατόπεδα» στην Ευρώπη για τον προϋπολογισμό - Οι «φειδωλοί» πιέζουν για περικοπές
22:30
Σεισμική δόνηση 5 ρίχτερ στο Θιβέτ - Αυξημένη η ανησυχία των Αρχών
22:19
Απίστευτος Καραλής στη Ζυρίχη: «Πέταξε» στα 6,20μ και έκανε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ
22:09