ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοίνωση με αιχμές από το ΠΑΣΟΚ μετά την επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του

Ανακοίνωση με αιχμές από το ΠΑΣΟΚ μετά την επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του
Για μένος των κυβερνώντων έναντι του ΠΑΣΟΚ εξαιτίας της μη φύλαξης των γραφείων του κόμματος, έκανε λόγο ο Στέφανος Ξεκαλάκης στη δήλωσή του. EUROKINISSI / ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Η νέα επίθεση με μολότοφ κατά των γραφείων του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε την αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη που εκφράστηκε μέσα από δήλωση του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Στέφανου Ξεκαλάκη.

Στη δήλωση του κυρίου Ξεκαλάκη αναφέρεται:

«Στις 18 Οκτωβρίου του 2015, κατά την πρώτη φετινή επίθεση που δέχθηκαν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, κάλεσα από το βήμα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ την ηγεσία του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως και την Κυβέρνηση να δώσει τη δέουσα προσοχή και να διαφυλάξει τις ζωές των εργαζομένων και των αστυνομικών που υπηρετούν σε αυτά.

Μετά από τόσες επιθέσεις, φαίνεται ότι το μένος των Κυβερνώντων έναντι του ΠΑΣΟΚ, της ιστορίας του και των στελεχών του, τους τυφλώνει τόσο που να θέτουν σε δεύτερη μοίρα τον κίνδυνο που διατρέχουν οι ανθρώπινες ζωές.

Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός πως μετά από τόσες συνεχόμενες επιθέσεις ακόμα τα γραφεία εξακολουθούν να παραμένουν αφύλακτα.

Σε όλα εκείνα τα εξτρεμιστικά στοιχεία που έχουν στοχοποιήσει το ΠΑΣΟΚ τους λέμε πως δε μας τρομάζουν, δε μας λυγίζουν και δε θα μας διώξουν απ' το σπίτι μας.

Στον Πρωθυπουργό και στην Κυβέρνηση του, τους λέμε για άλλη μια φορά πως οι ανθρώπινες ζωές, οι ζωές των εργαζομένων δεν έχουν χρώμα και είναι χρέος της πολιτείας να τις διαφυλάττει».

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ