ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλλάξαν τις κλειδαριές στα γραφεία της Επιτροπής Χρέους

Αλλάξαν τις κλειδαριές στα γραφεία της Επιτροπής Χρέους
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Άλλαξε τις κλειδαριές η Βουλή στα γραφεία που Ζωή Κωνσταντοπούλου επέμεινε να διατηρεί για τις ανάγκες της Επιτροπή Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος, που έπαψε ωστόσο, να υφίσταται.

Μετά την άρνησή της να παραδώσει τα τέσσερα γραφεία στο κτίριο της Μητροπόλεως που η ίδια είχε παραχωρήσει στην εν λόγω Επιτροπή, ο Πρόεδρος της Βουλής υποχρεώθηκε να δώσει εντολή ενεργοποιώντας τις αρμόδιες υπηρεσίες της για την αλλαγή στις κλειδαριές των γραφείων.

Η κίνηση Βούτση ενόχλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου που απάντησε με συνεχή τιτιβίσματα. «Παραβίαση σήμερα αξημέρωτα γραφείου μου και γραφείων Επιτροπής Αλήθειας. Οι θρασύδειλοι Βούτσης – Αθανασίου κρύβονται», ανέφερε στο πρώτο της tweet. Από τη Βουλή ωστόσο, διαψεύδουν κατηγορηματικά πως υπήρξε παραβίαση των τριών γραφείων που διατηρεί με την ιδιότητα της τέως Προέδρου της Βουλής και σημειώνουν πως οι όποιες αλλαγές στις κλειδαριές έγιναν μόνον στα γραφεία της Επιτροπής Αλήθειας που έχει ολοκληρώσει το έργο της.

Λίγο αργότερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανήρτησε και δεύτερο tweet στο οποίο μιλάει για «νεομνημονιακή αλητεία», ενώ σε τρίτο αναφέρει πως «είναι κατάντια να μην μπορείς να δεις στα μάτια τον αντίπαλό σου και να τον πολεμάς με μικροπρέπεια, στα μουλωχτά. Ψηφίστε τώρα τα προαπαιτούμενα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ