Μαξίμου κατά ΝΔ για τις αιχμές προς τον Αρχιεπίσκοπο
Για πρωτοφανή, άδικη και ανόσια επίθεση κατά του Προκαθημένου της Εκκλησίας της Ελλάδος κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία η κυβέρνηση, σημειώνοντας ότι «τον κατηγόρησε ευθέως και επισήμως για “συναλλαγή” με τον πρωθυπουργό».
Σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού σημειώνει: «Αλήθεια τι εννοεί ο κος Μητσοτάκης όταν κατηγορεί για συναλλαγή έναν ιεράρχη, που στη μακρά διαδρομή του υπηρέτησε με αφοσίωση την Εκκλησία και κέρδισε τον σεβασμό του λαού;»
Και συνεχίζει: «Ποια μικροκομματική τύφλωση τον οδηγεί να σύρει στο εδώλιο της αθλιότητας τον Αρχιεπίσκοπο και να εντάξει την Εκκλησία στον αντιπολιτευτικό του σχεδιασμό;»
«Αναρωτιόμαστε πόσο πιο χαμηλά θα πέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και όλοι όσοι γύρω του ομνύουν δήθεν στην Ορθοδοξία, αλλά δεν διστάζουν να διασύρουν έναν άξιο λευίτη της. Ουαί υμίν, Φαρισαίοι υποκριτές…», καταλήγει η ανακοίνωση.
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 1.478.000 ευρώ
22:12
Πρόεδρος Βουλής Ιράν: «Τα Στενά του Oρμούζ δεν θα επιστρέψουν στο προπολεμικό καθεστώς»
22:02
Εκοιμήθη ο Πατριάρχης Γεωργίας Ηλίας Β'
21:51
Eurojackpot 17/3: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν 30 εκατ. ευρώ
21:40