Μαξίμου κατά ΝΔ για τις αιχμές προς τον Αρχιεπίσκοπο
Για πρωτοφανή, άδικη και ανόσια επίθεση κατά του Προκαθημένου της Εκκλησίας της Ελλάδος κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία η κυβέρνηση, σημειώνοντας ότι «τον κατηγόρησε ευθέως και επισήμως για “συναλλαγή” με τον πρωθυπουργό».
Σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού σημειώνει: «Αλήθεια τι εννοεί ο κος Μητσοτάκης όταν κατηγορεί για συναλλαγή έναν ιεράρχη, που στη μακρά διαδρομή του υπηρέτησε με αφοσίωση την Εκκλησία και κέρδισε τον σεβασμό του λαού;»
Και συνεχίζει: «Ποια μικροκομματική τύφλωση τον οδηγεί να σύρει στο εδώλιο της αθλιότητας τον Αρχιεπίσκοπο και να εντάξει την Εκκλησία στον αντιπολιτευτικό του σχεδιασμό;»
«Αναρωτιόμαστε πόσο πιο χαμηλά θα πέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και όλοι όσοι γύρω του ομνύουν δήθεν στην Ορθοδοξία, αλλά δεν διστάζουν να διασύρουν έναν άξιο λευίτη της. Ουαί υμίν, Φαρισαίοι υποκριτές…», καταλήγει η ανακοίνωση.
Τι κερδίζουν οι δημόσιοι υπάλληλοι μετά τις φοροελαφρύνσεις
05:00
Τέλη Κυκλοφορίας 2026: 10 + 1 ερωτοαπαντήσεις για την καταβολή τους
04:00
Κοινωνικός Τουρισμός: Τι καλύπτουν τα voucher – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
03:00
Τελευταία ευκαιρία για το Voucher βιβλίων ΔΥΠΑ - Πότε λήγει η προθεσμία
02:00