ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαξίμου κατά ΚΙΝΑΛ: Πρωτοφανής, ανήθικη και συκοφαντική η επίθεση εναντίον του Παυλόπουλου

Μαξίμου κατά ΚΙΝΑΛ: Πρωτοφανής, ανήθικη και συκοφαντική η επίθεση εναντίον του Παυλόπουλου
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Επίθεση στο Κίνημα Αλλαγής εξαπολύει το Μέγαρο Μαξίμου, χαρακτηρίζοντας ατόπημα και συκοφαντική επίθεση κατά του προέδρου της Δημοκρατίας  τις εξηγήσεις που ζητά το ΚΙΝΑΛ για το C4i. Παράλληλα, καλεί τη Νέα Δημοκρατία να μην παριστάνει τον «Πόντιο Πιλάτο».

«Πρωτοφανές ηθικό, πολιτικό και θεσμικό ατόπημα», χαρακτηρίζει το Μέγαρο Μαξίμου την κίνηση του Κινήματος Αλλαγής να ζητήσει από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, απαντήσεις για τις έρευνες σχετικά με την υπόθεση του συστήματος ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων (C4i).

Το πρωθυπουργικό γραφείο κρίνει την πρωτοβουλία του ΚΙΝΑΛ ως «συκοφαντική επίθεση εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας», καθώς η αναφορά του σχετίζεται με βούλευμα που αναφέρεται στους πρώην υπουργούς της ΝΔ Π. Παυλόπουλο, Β. Πολύδωρα και Χ. Μαρκογιαννάκη.

Το Μέγαρο Μαξίμου «εμπλέκει» και τη Νέα Δημοκρατία στο θέμα, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως: «Μέχρι στιγμής ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ έχουν επιλέξει το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου. Θα πάρουν θέση ή θα συνεχίσουν να συνδράμουν στις επιθέσεις κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας με τη σιωπή τους;».

«Αναμένουμε με ενδιαφέρον», καταλήγει η ανακοίνωση του Μαξίμου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ