Στο Φανάρι ο Γαβρόγλου για να ενημερώσει τους ιεράρχες
Στην Κωνσταντινούπολη μεταβαίνει σήμερα ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, προκειμένου να ενημερώσει τους ιεράρχες για το περιεχόμενο της συμφωνίας Εκκλησίας-κυβέρνησης για το θέμα της μισθοδοσίας των κληρικών αλλά και τη διαχείριση της εκκλησιαστικής περιουσίας.
Η επίσκεψη του υπουργού Παιδείας πραγματοποιείται μια ημέρα πριν από την τακτική συνεδρίαση της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη.
Το… ιερό deal μεταξύ Τσίπρα και Ιερώνυμου έχει προκαλέσει προβληματισμό στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, που έχει ζητήσει να ενημερωθεί για το περιεχόμενο της συμφωνίας.
Υπενθυμίζεται ότι χτες, ο κ. Γαβρόγλου συναντήθηκε με εκπροσώπους της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης. Οι δύο πλευρές, όπως έγινε γνωστό, «συμφώνησαν ότι διαφωνούν».
SPONSORED
Πειραιάς: Ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα για το θάνατο 24χρονης από μπαλκόνι - Τι κατέθεσε ο 50χρονος
07:33
Προς διάλυση η ΚΟ της Νέας Αριστεράς: άρχισαν παραιτήσεις βουλευτών
07:24
Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς στη Νέα Υόρκη: Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες
07:15
Τα διλήμματα Μητσοτάκη, η τρίτη θητεία», οι κόκκινες γραμμές και οι δελφίνοι
07:05