Τσίπρας: Η χώρα πέρασε από μια περιπέτεια, αλλά τώρα είμαστε πιο αισιόδοξοι
Το μήνυμα ότι η χώρα πέρασε από μία περιπέτεια, «αλλά τώρα είμαστε πιο αισιόδοξοι» έστειλε από την Κάλυμνο σήμερα, Τετάρτη (05/12/2018) ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Ο πρωθυπουργός βρίσκεται αυτήν την ώρα στο Δημαρχείο και συναντάται με το δήμαρχο Καλυμνίων Ιωάννη Γαλουζή και τους άλλους τοπικούς φορείς.
Εκεί, εισαγωγικά, ο Αλέξης Τσίπρας διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση βρίσκεται κοντά στους νησιώτες, που δίνουν τη «μάχη» της δικής τους καθημερινότητας. Εξάλλου, πρόσθεσε, μπορεί η χώρα να πέρασε από μια περιπέτεια, όμως τώρα είμαστε περισσότερο αισιόδοξοι.
Αμέσως μετά ο κ. Τσίπρας θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου, που ήταν ένα δίκαιο αίτημα και έγινε πράξη, είπε στο Δημαρχείο, επαναλαμβάνοντας έτσι το σύνθημα σχετικής κυβερνητικής καμπάνιας.
Μαζί με τον πρωθυπουργό στην Κάλυμνο είναι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο υπουργός και αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κύριοι Κουβέλης και Σαντορινιός αντιστοίχως, ο τ. υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής, βουλευτές κ.α.
SPONSORED
Δολοφονίες, ατυχήματα, εισβολείς: Επτά τρόποι με τους οποίους οι τουαλέτες έχουν σκοτώσει ανθρώπους
08:30
Αγίου Πνεύματος: Κανονικά θα λειτουργήσουν σούπερ μάρκετ και εμπορικά - Κλειστές τράπεζες, δημόσιο
08:20
ΗΠΑ: Μετεωρίτης με ταχύτητα 120.000 χλμ/ώρα διαλύθηκε στην ατμόσφαιρα με εκκωφαντικές εκρήξεις
08:10
Τρία νέα ξενοδοχεία διεθνών brands έρχονται να βάλουν τη δική τους σφραγίδα σε Μύκονο και Κρήτη
08:00