Επιμένει το Μαξίμου: Να ανακαλέσει ο Μητσοτάκης όσα είπε για συνδιαλλαγή Τσίπρα - Ευρωπαίων
Συνεχίζεται το μπρα – ντε – φερ της κυβέρνησης με την αξιωματική αντιπολίτευση μετά τη χθεσινή σύγκρουση στην Ολομέλεια της Βουλής σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Με ανακοίνωσή του το Μέγαρο Μαξίμου επανέρχεται στο ζήτημα των κατηγοριών που εξαπέλυσε χθες ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, καλώντας τον να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη.
Χθες ο κ. Μητσοτάκης είχε το θράσος να καταγγείλει ότι ο Πρωθυπουργός πούλησε τη Μακεδονία για να μην περικοπούν οι συντάξεις. Επειδή δεν είμαστε σίγουροι εάν έχει καταλάβει τι είπε, τον καλούμε είτε να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη, είτε να δώσει στοιχεία και ονόματα στον ελληνικό λαό και τη διεθνή κοινότητα. Ποιοι είναι οι Ευρωπαίοι ηγέτες που συμμετείχαν στη συναλλαγή με τον Πρωθυπουργό για ένα τόσο κρίσιμο εθνικό ζήτημα; Αναμένουμε άμεσα απαντήσεις», αναφέρει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού.
Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας είναι αποφασισμένος να μην αφήσει το συγκεκριμένο ζήτημα «να πέσει κάτω» καθώς θεωρεί ότι σηκώνοντας τις χθεσινές καταγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη περί συνδιαλλαγής, θα εκθέσει τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
SPONSORED
Βουλευτής Ιράν: Ευχολόγιο και όχι πραγματικότητα η πρόταση των Αμερικανών
17:08
NN Hellas: Διήμερο IT Hackathon με έμφαση στην καινοτομία, την αξιοποίηση ΑΙ και την ενίσχυση του tech productivity
17:07
ΗΠΑ - Ιράν: Το «θολό» τοπίο των διαπραγματεύσεων, οι όροι για ειρήνη και οι απειλές Τραμπ - «Βουτιά» για το πετρέλαιο
17:05
Κρήτη: Έκκληση «για κοινωνική ηρεμία» από τον δικηγόρο του 54χρονου – Την Πέμπτη η κηδεία του 21χρονου
16:59