ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος προς πΓΔΜ: «Όσο προκαλούν, η πόρτα της Ελλάδας θα είναι κλειστή»

Καμμένος προς πΓΔΜ: «Όσο προκαλούν, η πόρτα της Ελλάδας θα είναι κλειστή»
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Νέες αιχμές εναντίον της πΓΔΜ άφησε ο Πάνος Καμμένος, υπογραμμίζοντας ότι ο αλυτρωτισμός που επιδεικνύουν οι Σκοπιανοί μέσα από τις δηλώσεις τους δεν οδηγεί πουθενά. Την ίδια ώρα, ο υπουργός Άμυνας τόνισε ότι «όσο προκαλούν, η πόρτα της Ελλάδας θα είναι κλειστή».

Όπως είπε ο κ. Καμμένος σε δηλώσεις του από τα ελληνοσκοπιανά σύνορα και το φυλάκιο επιτήρησης «Νίκη»: «Η Ελλάδα θέλει να ζήσει με ειρήνη και θα πρέπει να καταλάβουν οι γείτονες ότι συμφέρον τους είναι να έχουν φιλικά την Ελλάδα μαζί τους, αλλά θα πρέπει παράλληλα να καταλάβουν ότι όσο προκαλούν, όσο προχωρούν σε αλυτρωτικές διεκδικήσεις η πόρτα της Ελλάδας θα είναι κλειστή».

Ανέφερε, επίσης, ότι η πόρτα της Ελλάδας είναι η πόρτα της Ευρώπης και πόρτα της Δύσης. «Θα πρέπει να αντιληφθούν ότι η Μακεδονία είναι μια και Ελληνική. Αυτό θα τους δώσει το εισιτήριο να προχωρήσουν στο αύριο και στην ευημερία», πρόσθεσε ο κ. Καμμένος.

Κατά τη διάρκεια της χτεσινής συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων επαναβεβαιώθηκε η στάση που έχει συμφωνήσει να κρατήσει το κόμμα στο ζήτημα της ψηφοφορίας της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ανέφερε, μάλιστα, πως η συμφωνία έχει πεθάνει.

Από το βήμα της Βουλής προανήγγειλε δε από το βήμα της Βουλής, καταψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών με ταυτόχρονη απόσυρση και των βουλευτών των ΑΝΕΛ από την κυβερνητική πλειοψηφία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ