ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει τον προϋπολογισμό ο Σαρίδης της Ένωσης Κεντρώων

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει τον προϋπολογισμό ο Σαρίδης της Ένωσης Κεντρώων
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπερψηφίσει τον νέο κρατικό προϋπολογισμό άφησε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννης Σαρίδης. 

Στην ομιλία του, ο κ. Σαρίδης που οι πληροφορίες τον θέλουν εδώ και καιρό να μετακομίζει στον ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε πως υπάρχουν τρεις λόγοι που τον εμποδίζουν να καταψηφίσει τον προϋπολογισμό.

«Υπάρχουν τρεις λόγοι που με εμποδίζουν να καταψηφίσω τον προϋπολογισμό», είπε και πρόσθεσε: «Πρώτον, μετά από χρόνια ο προϋπολογισμός γράφτηκε στην Ελλάδα από Έλληνες, δεύτερον, όσο λίγα και αν δίνει- τα έχω χαρακτηρίσει ψίχουλα πολλές φορές- δίνει τα περισσότερα εδώ και πολλά χρόνια και τρίτον αποκαθιστά αδικίες και βάζει τέλος στην κατρακύλα».

Η εξέλιξη αυτή σύμφωνα με έμπειρους κοινοβουλευτικούς θα μπορούσε να οδηγήσει στη διαγραφή του από την Ένωση Κεντρώων, η οποία σε αυτή την περίπτωση θα έμενε με τέσσερις βουλευτές και αυτομάτως θα διαλυόταν η Κοινοβουλευτική της Ομάδα. Οι πρώτες πληροφορίες ωστόσο, από την Ένωση Κεντρώων αποκλείουν αυτό το ενδεχόμενο προκειμένου να παραμείνουν Κοινοβουλευτική Ομάδα. Λίγο αργότερα, πηγές από την Ένωση Κεντρώων έλεγαν ότι «ο Βασίλης Λεβέντης ποτέ δεν προχωρά σε διαγραφές. Όποιος θέλει να διαλύσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα, ας πάρει πάνω του το στίγμα του αποστάτη».

Ο κ. Σαρίδης κάλεσε ακόμη, την κυβέρνηση να εξετάσει πρόταση νόμου που έχει καταθέσει για την προστασία ευάλωτων στρωμάτων «για να πιστέψει το άνοιγμα της προς το κέντρο, το κέντρο που υπηρέτησε και υπηρετεί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ