Καραμανλής: Στόχος μας μια ισχυρή κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας
Μήνυμα ενότητας απηύθυνε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, λίγο πριν από τη έναρξη του 12ου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας που βρίσκεται σε εξέλιξη, στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo, στη Θεσσαλονίκη.
Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής εισερχόμενος στο 12ο συνέδριο της ΝΔ δήλωσε τα εξής: «Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία μιας κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης. Στόχος μας ειναι μια ευρύτατη κοινωνική πλειοψηφία, διακυβέρνηση ισχυρή και σταθερή με ορίζοντα τετραετίας».
«Κυβέρνηση που θα υπηρετεί και θα υπερασπιστεί τα εθνικά συμφέροντα αποτελεσματικά σε ένα ολοένα και πιο αβέβαιο διεθνές περιβάλλον», συνέχισε ο κ. Καραμανλής.
«Κυβέρνηση που θα οδηγήσει τη χώρα σε επενδυτική και αναπτυξιακή ανάκαμψη, που θα στηρίξει έμπρακτα τους κοινωνικά ασθενέστερους που επλήγησαν περισσότερο και άδικα τα χρόνια της κρίσης. Την προοπτική αυτή μονο η δικη μας παράταξη μπορεί να τη διασφαλίσει και σε αυτό το μεγάλο αγώνα θα είμαστε στην πρώτη γραμμή», κατέληξε ο πρώην πρωθυπουργός.
Δακτύλιος: Πώς μπορούν να εκδώσουν την κάρτα εισόδου οι πολίτες - Ημερομηνίες και ώρες εφαρμογής του
02:00
Τι αλλάζει στην διαπραγμάτευση servicers και οφειλετών: Τα πρόστιμα και το πλαφόν του 15%
01:00
Φαρμακείο αυτοκινήτων: Τι θα πρέπει να περιέχει το κιτ πρώτων βοηθειών από 1η Ιανουαρίου 2027
00:30
Ο Ρονάλντο επιστρέφει στην Εθνική Πορτογαλίας - Η πρώτη δήλωση μετά την επεισοδιακή αποχώρησή του
23:59