Γαλλία: Στο πλευρό των «κίτρινων γιλέκων» ο Λαφαζάνης
Στην Πλατεία Δημοκρατίας στο Παρίσι για τη διαδήλωση των «κίτρινων γιλέκων» βρέθηκε σήμερα ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, συνοδευόμενος από μέλη και φίλους κόμματος.
Με δηλώσεις του τόνισε ότι «τα κίτρινα γιλέκα συνεχίζουν και σήμερα με δυναμισμό τις μεγάλες τους κινητοποιήσεις στη Γαλλία και στέλνουν ένα μήνυμα αγώνα και ελπίδας σε όλους τους λαούς της Ευρώπης και πρώτα απ’ όλα στον ελληνικό λαό».
«Το μήνυμα που μου έδωσαν για την Ελλάδα οι ακτιβιστές των κίτρινων γιλέκων από την Πλατεία Δημοκρατίας είναι να ενωθούμε, να σηκωθούμε από τους καναπέδες μας και να αγωνιστούμε με αποφασιστικότητα και τότε όλα τα δίκαια αιτήματα του ελληνικού λαού θα ικανοποιηθούν» ανέφερε ο κ. Λαφαζάνης.
«Στη ζωή και στην πολιτική δεν υπάρχουν μονόδρομοι», κατέληξε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας.
Λάρισα: Καταγγελία για βιασμό 20χρονης σε δομή φιλοξενίας ερευνά η αστυνομία
10:57
Ισραηλινός στρατός: 21 στρατιώτες αυτοκτόνησαν σε σύνολο 151 θανάτων προσωπικού το 2025
10:57
Χρηματιστήριο: Οι νικητές και οι χαμένοι του 2025 - Η χώρα με την καλύτερη απόδοση
10:51
Ιράν: Στους δρόμους και οι φοιτητές - Φουντώνει το κύμα διαμαρτυρίας (vid)
10:48