ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπυράκη στο CNN Greece για τη βόμβα στον ΣΚΑΙ: «Εξαιρετικά επείγον να βρεθούν οι ένοχοι»

Σπυράκη στο CNN Greece για τη βόμβα στον ΣΚΑΙ: «Εξαιρετικά επείγον να βρεθούν οι ένοχοι»
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Την άμεση εξιχνίαση αυτής της βαριάς –όπως τη χαρακτήρισε- τρομοκρατικής επίθεσης στο κτήριο του ΣΚΑΪ και την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων που κρύβονται από πίσω ζητά η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη, η οποία αυτή την ώρα μεταβαίνει στο Νέο Φάληρο. Παράλληλα, μιλώντας στο CNN Greece, σημειώνει ότι η κυβέρνηση πρέπει να επιδείξει πολιτική βούληση, ώστε η αστυνομία να κάνει τη δουλειά της.

«Το μήνυμά μας είναι σαφές: Η δημοκρατία και η πολυφωνία, η ελευθεροτυπία και η ελευθερία της έκφρασης της γνώμης δεν φιμώνονται και δεν τρομοκρατούνται από κανέναν», τονίζει η κ. Σπυράκη.

«Οι ένοχοι αυτής της τρομοκρατικής επίθεσης, αυτής της βαριάς τρομοκρατικής επίθεσης, πρέπει να βρεθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Αυτό είναι ευθύνη της κυβέρνησης και της αστυνομίας», συνεχίζει η ίδια.

«Η κυβέρνηση πρέπει να επιδείξει πολιτική βούληση, ώστε η αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Είναι εξαιρετικά επείγον να βρεθούν οι ένοχοι. Να σταλεί το μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι μία ευνομούμενη χώρα. Και είναι ευθύνη της κυβέρνησης να δώσει την πολιτική κατεύθυνση ώστε να εξιχνιαστεί άμεσα αυτό το βαρύ τρομοκρατικό χτύπημα», καταλήγει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ