Σπυράκη στο CNN Greece για τη βόμβα στον ΣΚΑΙ: «Εξαιρετικά επείγον να βρεθούν οι ένοχοι»
Την άμεση εξιχνίαση αυτής της βαριάς –όπως τη χαρακτήρισε- τρομοκρατικής επίθεσης στο κτήριο του ΣΚΑΪ και την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων που κρύβονται από πίσω ζητά η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη, η οποία αυτή την ώρα μεταβαίνει στο Νέο Φάληρο. Παράλληλα, μιλώντας στο CNN Greece, σημειώνει ότι η κυβέρνηση πρέπει να επιδείξει πολιτική βούληση, ώστε η αστυνομία να κάνει τη δουλειά της.
«Το μήνυμά μας είναι σαφές: Η δημοκρατία και η πολυφωνία, η ελευθεροτυπία και η ελευθερία της έκφρασης της γνώμης δεν φιμώνονται και δεν τρομοκρατούνται από κανέναν», τονίζει η κ. Σπυράκη.
«Οι ένοχοι αυτής της τρομοκρατικής επίθεσης, αυτής της βαριάς τρομοκρατικής επίθεσης, πρέπει να βρεθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Αυτό είναι ευθύνη της κυβέρνησης και της αστυνομίας», συνεχίζει η ίδια.
«Η κυβέρνηση πρέπει να επιδείξει πολιτική βούληση, ώστε η αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Είναι εξαιρετικά επείγον να βρεθούν οι ένοχοι. Να σταλεί το μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι μία ευνομούμενη χώρα. Και είναι ευθύνη της κυβέρνησης να δώσει την πολιτική κατεύθυνση ώστε να εξιχνιαστεί άμεσα αυτό το βαρύ τρομοκρατικό χτύπημα», καταλήγει.
Τα πρωτοχρονιάτικα καρναβάλια της Δυτικής Μακεδονίας με τις αρχαίες ρίζες
13:33
Σαουδική Αραβία: Ρεκόρ εκτελέσεων το 2025 με 356 θανατικές ποινές
13:32
Ρόλοι - πρόκληση φέρνουν τους σταρ στο Λονδίνο: Σίνθια Ερίβο, Τίλντα Σουίντον και Γκάρι Όλντμαν
13:22
Η Κύπρος ανέλαβε την προεδρία της ΕΕ - Συγχαρητήριο μήνυμα του ελληνικού ΥΠΕΞ
13:12