Τσακαλώτος: Too much το πλεόνασμα 3,5%
Για πολύ μεγάλο πλεόνασμα έκανε λόγο στη Βουλή ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι «too much».
Σε παρέμβασή του στη συζήτηση του προϋπολογιασμού, ο υπουργός Οικονομικών ομολόγησε, για μια ακόμη φορά, πως το πλεόνασμα 3,5% που συμφώνησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για τους δανειστές είναι πολύ μεγάλο.
«Εμείς δεν θριαμβολογούμε και ξέρουμε ότι το 3,5% πλεόνασμα είναι πολύ μεγάλο. Too much», ανέφερε επί λέξει, ενώ επιτέθηκε στη ΝΔ για το πλεόνασμα 4,5% και ανάπτυξη 4,5% που είχε συμφωνήσει με τους δανειστές.
«Με αυτό τον τρόπο οι προβλέψεις για πολύ υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης έκαναν το χρέος βιώσιμο. Άρα δε χρειαζόταν εσείς να πάτε και να ζητήσετε μείωση του χρέους. Εμείς ξέραμε ότι και το δικό σας και το δικό μας πλεόνασμα ήταν πολύ ψηλά», είπε.
Πάπας Λέων: Να λύσουμε τις διαμάχες ως άνθρωποι και όχι ως ζώα με υπερτεχνολογικά όπλα
16:47
Φωτιά σε μονοκατοικία στη Ραφήνα - Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
16:40
Βέλγιο: Ακυρώθηκε η αναπαράσταση της μάχης του Βατερλό λόγω του καύσωνα
16:33
Βετεράνος καταγγέλλει βασανιστήρια και δολοφονίες Ρώσων στρατιωτών στην Ουκρανία
16:29