Τσίπρας για Καμμένο: Δεν φεύγει ρε παιδιά, πού να πάει;
Τη βεβαιότητά του πως ο εταίρος του, Πάνος Καμμένος, δεν θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση. εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας με δημοσιογράφους στη Βουλή.
Ειδικότερα, ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους για το αν έχει plan b σε περίπτωση που ο υπουργός Άμυνας αποχωρήσει και πάρει μαζί και τους υπουργούς του, ο πρωθυπουργός τόνισε: «Όχι ρε παιδιά, πού να πάει; Μην ανησυχείτε».
Απαντώντας σχετικά με την εξέλιξη των συζητήσεων στη Βουλή όσον αφορά στον προϋπολογισμό και για το κατά πόσο αναμένει να είναι σφοδρή η σύγκρουση των πολιτικών αρχηγών κατά την αυριανή συνεδρίαση είπε: «Όχι. Ο προϋπολογισμός είναι θεσμική συζήτηση μιλάμε για νούμερα και πίνακες. Άλλωστε δεν βλέπετε πώς είναι το κλίμα σήμερα; Με Δήμα και Χουλιαράκη να μιλάνε με το σεις και με το σας. Σαν να είναι στην Οξφόρδη».
Ολοκληρώνοντας, αναφορικά με τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο πρωθυπουργός επιβεβαίωσε πως θα γίνει την Τετάρτη, όμως, δεν θέλησε να επεκταθεί περαιτέρω. «Δεν υπάρχει λόγος. Έχουμε καθυστερήσει, κάνουμε κάθε μήνα», διευκρίνισε.
Το Ιράν έπληξε πλοία στο Στενό του Ορμούζ εν μέσω συνεχιζόμενων αμερικανικών επιδρομών
17:11
Το παιχνίδι ξεκινάει από την Admiral Χαλκίδας, με ένα ξεχωριστό Opening Party
17:07
Τρεις συμμορίες που εξαπατούσαν ηλικιωμένους εξάρθρωσαν οι Αρχές – Πάνω από 400.000 ευρώ η λεία
17:03
Πώς είναι να κερδίζεις ξαφνικά; Την απάντηση έχουν χιλιάδες νικητές του Instant Win από την Allwyn
16:50