Καραμανλής σε Τσίπρα: Βυθίζεται η Ελλάδα, κάνε το χρέος σου
Μια φορά μίλησε με τον Αλέξη Τσίπρα ο Κώστας Καραμανλής πριν αναχωρήσει τον Ιούλιο του 2015 για τις Βρυξέλλες και την τελική φάση των διαπραγματεύσεων με τους Ευρωπαίους για το τρίτο μνημόνιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες προερχόμενες από στενούς συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού, η επικοινωνία έγινε με πρωτοβουλία του κ. Καραμανλή ο οποίος είπε στον Αλ. Τσίπρα ότι η χώρα βυθίζεται και πως ο ίδιος οφείλει να πράξει το χρέος του.
Σημειώνουν ότι στόχος ήταν η παρέμβαση να λειτουργήσει ως αντίβαρο για τις εισηγήσεις που δεχόταν τότε ο κ. Τσίπρας από συνεργάτες του όπως ο Π. Λαφαζάνης ώστε να προκρίνει την πλήρη ρήξη με τους εταίρους.
Στη διαρροή του περιβάλλοντος του κ. Καραμανλή προς τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, επισημαίνεται ότι σχετικά με τα όσα είπε χθες ο Θ. Ρουσόπουλος για το τι πιστεύει ο Κ. Καραμανλής για τον πρωθυπουργό, πρόκειται για προσωπικές απόψεις του κ. Ρουσόπουλου που δεν τον εκφράζουν.
ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ο χάρτης πληρωμών μέχρι την Παρασκευή 6 Μαρτίου
05:00
Στο «τραπέζι» έκτακτο επίδομα Πάσχα: Ποιες κοινωνικές ομάδες θα αφορά, ποιο το ποσό
04:00
Κατώτατος μισθός και Συλλογικές Συμβάσεις: Ποιοι εργαζόμενοι θα πάρουν αύξηση τον Απρίλιο
03:00
Πλειοδοτικές δημοπρασίες για τις οργανωμένες παραλίες και τους αιγιαλούς: Έως πότε διαρκούν
02:00