Ο Καμμένος ποστάρει φωτογραφία του Τραμπ και καταγγέλλει ΝΔ, Ποτάμι, Γεννηματά και Κωσταράκο
Με αφορμή την αιφνιδιαστική επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ στα αμερικανικά στρατεύματα στο Ιράκ και το στρατιωτικό μπουφάν του Αμερικανού προέδρου, ο Πάνος Καμμένος ασκεί κριτική σε Ντόρα Μπακογιάννη, Νέα Δημοκρατία, Ποτάμι, Φώφη Γεννηματά και Μιχάλη Κωσταράκο.
«Έχουν ήδη αργήσει να καταγγείλουν τον πρόεδρο Τραμπ για τη στολή η Ντόρα, η ΝΔ, το Ποτάμι, η Γεννηματά, ενώ πληροφορίες διαψεύδουν ότι ο πολιτευτής σφαγέας των μισθών των στρατιωτικών Κωσταρακος γράφει πύρινο άρθρο κατά του προέδρου που προσβάλει με το μπουφάν τις ΗΠΑ», έγραψε ο Πάνος Καμμένος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.
Ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων επανέρχεται στις επικρίσεις που δέχτηκε τις αρχές Δεκεμβρίου για την επιλογή του να φορέσει στρατιωτική στολή και στο σχόλιο του κ. Κωσταράκου, ότι «δε νομιμοποιείται ο κ. Καμμένος να φέρει την οποιαδήποτε στολή».
SPONSORED
Ο Μασκ έχασε την μάχη από τον Άλτμαν στη νομική διαμάχη για την OpenAI
21:35
«Καμπανάκι» από τον Διεθνή Οργανισμό Εργασίας για τις επιπτώσεις της κρίσης στη Μέση Ανατολή
21:24
Τουρκία: Έξι νεκροί και οκτώ τραυματίες από την ένοπλη επίθεση - Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη
21:15
Κλείνει την πόρτα ο Τραμπ στην Τεχεράνη: «Καμία παραχώρηση - Το Ιράν ξέρει τι θα συμβεί σύντομα»
20:58