Ο Καμμένος ποστάρει φωτογραφία του Τραμπ και καταγγέλλει ΝΔ, Ποτάμι, Γεννηματά και Κωσταράκο
Με αφορμή την αιφνιδιαστική επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ στα αμερικανικά στρατεύματα στο Ιράκ και το στρατιωτικό μπουφάν του Αμερικανού προέδρου, ο Πάνος Καμμένος ασκεί κριτική σε Ντόρα Μπακογιάννη, Νέα Δημοκρατία, Ποτάμι, Φώφη Γεννηματά και Μιχάλη Κωσταράκο.
«Έχουν ήδη αργήσει να καταγγείλουν τον πρόεδρο Τραμπ για τη στολή η Ντόρα, η ΝΔ, το Ποτάμι, η Γεννηματά, ενώ πληροφορίες διαψεύδουν ότι ο πολιτευτής σφαγέας των μισθών των στρατιωτικών Κωσταρακος γράφει πύρινο άρθρο κατά του προέδρου που προσβάλει με το μπουφάν τις ΗΠΑ», έγραψε ο Πάνος Καμμένος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.
Ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων επανέρχεται στις επικρίσεις που δέχτηκε τις αρχές Δεκεμβρίου για την επιλογή του να φορέσει στρατιωτική στολή και στο σχόλιο του κ. Κωσταράκου, ότι «δε νομιμοποιείται ο κ. Καμμένος να φέρει την οποιαδήποτε στολή».
Νέες απειλές Τραμπ για αφανισμό του Ιράν: «Μπορεί να έρθει η στιγμή που δεν θα υπάρχει πλέον»
09:15
Η εκμάθηση μουσικού οργάνου στα 70 κάνει… θαύματα για τον εγκέφαλο σύμφωνα με μελέτη
09:00
Ο χρυσός δεν «λάμπει» πάντα - Γιατί κατρακύλησε σχεδόν 30% μέσα σε πέντε μήνες
08:52
«Φρένο» στη διαφθορά για διπλώματα οδήγησης: Κάμερες στις εξετάσεις, έκδοση άδειας χωρίς μεσάζοντες
08:40