ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προαναγγελία ανασχηματισμού από τον Παπαδημούλη

Προαναγγελία ανασχηματισμού από τον Παπαδημούλη
EUROKINISSI

Προαναγγελία ανασχηματισμού από τον Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος εκτίμησε ότι άμεσα ο Αλέξης Τσίπρας θα προχωρήσει σε αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα λόγω της στάσης των ΑΝΕΛ στη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Όλα δείχνουν ότι βαίνει προς ολοκλήρωση η συνεργασία μας με τους ΑΝ.ΕΛ. αν και εμείς θα θέλαμε να πάμε μέχρι το τέλος της τετραετίας. Η πρόβλεψή μου είναι ότι θα έχουμε κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, μετά από μερικές ημέρες για τεχνικούς λόγους θα έρθει και η κύρωση της διαδικασίας ένταξης στο ΝΑΤΟ και θα πρέπει να αναμένουμε τον ανασχηματισμό που θα προκληθεί, καθώς κάποιοι από τους ΑΝ.ΕΛ. θα φύγουν, ενώ κάποιοι θα είναι υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδημούλης, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Open TV.

Σημειώνεται ότι εκτός από τις αναγκαίες αλλαγές των Νοτοπούλου και Ηλιόπουλου που κατεβαίνουν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα αντίστοιχα, ο Πρωθυπουργός θα κληθεί να αντικαταστήσει και τους τους Μαρίνα Χρυσοβελώνη, Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, Νίκο Μαυραγάνη, Βασίλη Κόκκαλη και Έλενα Κουντουρά οι οποίοι αναμένεται να πειθαρχήσουν στην απόφαση του Πάνου Καμμένου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ