ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αδειάζει» Καμμένο η Χρυσοβελώνη: Δεν θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση των ΑΝ.ΕΛ.

«Αδειάζει» Καμμένο η Χρυσοβελώνη: Δεν θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση των ΑΝ.ΕΛ.
EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα της υφυπουργού Εσωτερικών και βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων,Μαρίνας Χρυσοβελώνη, με τον Πάνο Καμμένο, με την ίδια να ξεκαθαρίζει σε γραπτή της δήλωση πως δεν θα συμμετάσχει την Τετάρτη στην προγραμματισμένη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Όπως υποστηρίζει η κυρία Χρυσοβελώνη, «δεν ενημερώθηκα εγκαίρως για τη συνεδρίαση του κόμματος. Όταν προσκλήθηκα τηλεφωνικά δεν μου γνωστοποιήθηκε η ατζέντα και συνεπώς δεν θα έχω την δυνατότητα να συνεισφέρω θετικά».

«Εκτιμώ ότι δεν έχουν προκύψει νέα δεδομένα που να επιτρέπουν την λήψη αποφάσεων και επίσης, θα βρίσκομαι στην επαρχία», πρόσθεσε η υφυπουργός Εσωτερικών.

Η ίδια, πάντως, αναφερόμενη στη Συμφωνία των Πρεσπών, εξέφρασε επιφυλάξεις για το τι θα πράξει, όταν έρθει προς κύρωση στη Βουλή και σημείωσε:

Είναι ανάγκη να ολοκληρωθεί η διαδικασία της Συνταγματικής Αναθεώρησης στη γείτονα χώρα, να έρθει το τελικό εγκεκριμένο κείμενο, να δοθεί για μελέτη και να καταθέσουν όλοι με ψυχραιμία, υπευθυνότητα και με γνώμονα το εθνικό συμφέρον τις απόψεις τους θεσμικά και δημοκρατικά στα αρμόδια όργανα των Κομμάτων, στη Βουλή και στην Κοινωνία.

«Συνεπώς έχω διαφορετική θέση με εκείνους που σπεύδουν να πάρουν αρνητικές αποφάσεις, να καταγγείλουν και να συκοφαντήσουν χωρίς να μελετήσουν, όπως έχω διαφορετική θέση και με εκείνους που σπεύδουν να πάρουν θετικές αποφάσεις με τον ίδιο τρόπο», είπε.

Τέλος, η κυρία Χρυσοβελώνη υποστήριξε πως «η κυβέρνηση πρέπει να ολοκληρώσει τη θητεία της, καθώς βρίσκεται στην πιο παραγωγική, δημιουργική και θετική της φάση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ