ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κικίλιας προς Καμμένο: Φέρνετε τροπολογία με αντισταθμιστικά με σύμβαση Τσοχατζόπουλου

Κικίλιας προς Καμμένο: Φέρνετε τροπολογία με αντισταθμιστικά με σύμβαση Τσοχατζόπουλου
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Σφοδρή επίθεση στον Υπουργό Άμυνας εξαπέλυσε ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, σήμερα στη Βουλή, ενώ αποκάλυψε ότι η τροπολογία δεν βασίζεται σε σύμβαση του 2005 αλλά του 2000, δηλαδή στην εποχή του Άκη Τσοχατζόπουλου.

«Ο κ. Καμμένος είπε στην εισήγησή του ότι αυτή είναι μία τροπολογία που έχει να κάνει με αντισταθμιστικά - αυτά που ξόρκιζε μαζί με τον κ. Τσίπρα - από την εποχή του κ. Σπήλιου Σπηλιωτόπουλου το 2005» σημείωσε ο κ. Κικίλιας.

Ο τομεάρχης Άμυνας υπογράμμισε «Ο κ. Καμμένος που έχτισε την πολιτική του καριέρα κατακεραυνώνοντας πρώην πολιτικούς, αμαρτίες του ΥΠΕΘΑ, εξοπλιστικών προγραμμάτων, αντισταθμιστικών ωφελημάτων, φέρνει σήμερα στη Βουλή τροπολογία που λέει ότι ισχύει από το 2000, δηλαδή του τότε Υπουργού Εθνικής Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλου».

Όπως τόνισε ο κ. Κικίλιας «η κύρια σύμβαση λοιπόν που στηρίζει την τροπολογία του δεν είναι του κ. Σπηλιωτόπουλου του 2005, είναι του 2000 και με αυτή προσπαθείτε 19 χρόνια μετά, όχι με ένα νέο LOA, με μια νέα συμφωνία, να περάσει αντισταθμιστικά στην ΕΑΒ που την έχουν διαλύσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ