Λυκούδης: Δεν θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στον ΣΥΡΙΖΑ
Ο συνεργαζόμενος με το Ποτάμι βουλευτής, Σπύρος Λυκούδης, διευκρίνισε πως θα δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ όσον αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών σημείωσε πως η στάση του θα καθοριστεί ανάλογα με τις πολιτικές εξελίξεις.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open ο κ. Λυκούδης ανέφερε: «Δεν υπήρξα ποτέ υποστηρικτής πρόωρων εκλογών, αλλά ακόμα και αν είναι εφικτή μία νέα κυβερνητική πλειοψηφία θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα πολιτικής σταθερότητας στη χώρα».
Απαντώντας αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών σημείωσε πως τη θεωρεί «θετική και έχω πει ότι είμαι θετικός απέναντί της», ωστόσο, διευκρίνισε «ότι έχει πολύ μεγάλη σημασία σε ποιο πολιτικό κλίμα έρχεται στη Βουλή».
Ίδιος επανέλαβε τη θετική του στάση απέναντι στη Συμφωνία, τόνισε, όμως, πως η στάση του θα καθοριστεί ύστερα από την αποσαφήνιση των πολιτικών εξελίξεων.
Απάντηση Ιράν σε Ρούμπιο: «Οι ΗΠΑ ευθύνονται για την αστάθεια στη Μέση Ανατολή»
19:55
Ιταλία: «500 αεροσκάφη των ΗΠΑ απογειώθηκαν από τις αμερικανικές βάσεις», λέει ο Ρούτε
19:45
Ρούμπιο: «Το Ιράν πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις του, αλλιώς ο Τραμπ έχει επιλογές»
19:36
Κερατέα: «Έβαλα φωτιά για να μην ξεσπάσω στα παιδιά» - Η ομολογία της 43χρονης για τους εμπρησμούς
19:28