ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληραίνει τη στάση του ο Τσίπρας: Στον αέρα η συνάντηση με Καμμένο

Σκληραίνει τη στάση του ο Τσίπρας: Στον αέρα η συνάντηση με Καμμένο

Ξεκάθαρη στήριξη χωρίς αστερίσκους αναμένεται να ζητήσει ο Αλέξης Τσίπρας από τον Πάνο Καμμένο καθώς θεωρεί ότι ψήφος εμπιστοσύνης με αστερίσκους δεν μπορεί να υπάρξει.

Ο Πρωθυπουργός φαίνεται αποφασισμένος να πάει στο ραντεβού με τον Πάνο Καμμένο κρατώντας σκληρή στάση και φέρνοντας τον υπουργό Άμυνας μπροστά στο μεγάλο δίλημμα: είτε τηρείς τη δέσμευσή σου για στήριξη της κυβέρνησης παρά τη διαφωνία σου στο ζήτημα των Πρεσπών είτε ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή, ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες.

Με αυτά τα δεδομένα και εν αναμονή των εξελίξεων στα Σκόπια, το σημερινό ραντεβού των δύο δεν πρέπει να θεωρείται απολύτως σίγουρο καθώς πιθανώς Τσίπρας και Καμμένος να δώσουν ο ένας στον άλλο μια μικρή παράταση τόσο για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες στην πΓΔΜ όσο και για να σκεφτούν όλα τα ενδεχόμενα. Ο Πάνος Καμμένος, μάλιστα, ενημέρωσε τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ότι βρίσκεται σε επαφή με τον Πρωθυπουργό και θα περιμένουν να δουν τι θα γίνει στην πΓΔΜ και ακολούθως θα ορίσουν τη συνάντησή τους.

Πάντως η συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ