ΣΥΡΙΖΑ: Να καταδικάσει η ηγεσία της ΝΔ την επιχείρηση εκφοβισμού βουλευτών
«Την ώρα που ο κ. Μητσοτάκης μιλά για τις "ευρωπαϊκές αξίες" της Ν.Δ, στελέχη του κόμματός του, σύμφωνα με δημοσιεύματα, μεταφράζουν τις αξίες αυτές σε απειλητικά μηνύματα εναντίον βουλευτών για τη Συμφωνία των Πρεσπών!», καταγγέλλει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως σχετικά εξηγεί, «στέλεχος της Ν.Δ. φέρεται να καλεί τους παραλήπτες ηλεκτρονικού μηνύματος να απειλήσουν συγκεκριμένους βουλευτές, των οποίων παραθέτει και τους προσωπικούς αριθμούς τηλεφώνων, για να μην στηρίξουν τη Συμφωνία των Πρεσπών!».

Πηγή: Avgi.gr
Και στο πολιτικό «δια ταύτα» της ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, «περιμένουμε από τις αρμόδιες αρχές να ερευνήσουν την υπόθεση. Περιμένουμε, επίσης, από την ηγεσία της Ν.Δ. να καταδικάσει έμπρακτα και να διαγράψει όσους σχετίζονται με αυτήν την άθλια επιχείρηση εκφοβισμού, ώστε να δείξει ότι δεν έχει σχέση και η ίδια με αυτήν».
Κλειστά σχολεία και σχολές σήμερα λόγω του Byron – Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα
07:52
AKTOR: Αναθεώρηση 5ετούς πλάνου λόγω LNG και ομολογιακού των 140 εκατ. ευρώ – Τι θα χρηματοδοτήσει
07:50
ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Μια βροχή δεν θα μας σώσει
07:41
Οι εκτοξευτές πυραύλων PULS και το στρατηγικό άλμα των ελληνικών δυνατοτήτων
07:32