ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΝΔ: Νέα καθυστέρηση στην ανακοίνωση του αποτελέσματος

Εκλογές ΝΔ: Νέα καθυστέρηση στην ανακοίνωση του αποτελέσματος

Νέα καθυστέρηση στην καταμέτρηση των αποτελεσμάτων και στην ανακοίνωση του επίσημου αποτελέσματος έχει ανακύψει στη ΝΔ σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του CNN Greece.  

Ενώ είχε ανακοινωθεί ότι τα αποτελέσματα θα δημοσιοποιηθούν επισήμως το απόγευμα, εντούτοις έγκυρες πληροφορίες του CNN Greece αναφέρουν ότι η ανακοίνωση θα πραγματοποιηθεί μόλις ολοκληρωθεί η διασταύρωση του 50% των εκλογικών τμημάτων. Εκτιμήσεις από μέλη της ΚΕΦΕ αναφέρουν ότι χρειάζεται τουλάχιστον ακόμη μια ώρα για να προσεγγιστεί αυτός ο αριθμός.

Δεν υπάρχει ακόμα ένδειξη ότι θα ολοκληρωθεί σύντομα η καταμέτρηση του συνόλου των ψήφων καθώς υπάρχουν σοβαρές καθυστερήσεις και δεν έχουν αποσταλεί στη Συγγρού όλα τα φαξ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από μέλη της ΚΕΦΕ, μέχρι αργά το μεσημέρι, μόλις 555 φαξ με αποτελέσματα από ισάριθμα εκλογικά κέντρα έχει επιτευχθεί να διασταυρωθούν με τα ηλεκτρονικά αποτελέσματα. Συνολικά τα εκλογικά κέντρα είναι 1.294.

Πάντως, όπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές, αυτό δεν σημαίνει ότι αμφισβητείται η πρωτιά Μεϊμαράκη και η δεύτερη θέση για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι ίδιες πηγές επιμένουν ότι τα διασταυρωμένα έχουν φθάσει στο 46% όπου ο κ. Μεϊμαράκης συγκεντρώνει 38%, ο κ. Μητσοτάκης 28%, ο κ. Τζιτζικώστας 23% και ο Άδωνις Γεωργιάδης 11%.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ