Γεννηματά: Ο Καμμένος φεύγει, αλλά οι «Καμμένοι των Πρεσπών αναλαμβάνουν»
Με σκληρή δήλωση σχολίασε η Φώφη Γεννηματά την αποχώρηση του Πάνου Καμμένου από την κυβέρνηση τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ο Καμμένος φεύγει, αλλά οι Καμμένοι των Πρεσπών αναλαμβάνουν» και ζητώντας άμεσα εκλογές.
Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής δήλωσε συγκεκριμένα: «Η πατρίδα μας δεν αντέχει άλλο τους αλληλοεκβιασμούς και την φαρσοκωμωδία που σκηνοθετήθηκε από τους κυρίους Τσίπρα και Καμμένο. Τυπικά διαλύθηκε ο συνεταιρισμός που έκανε μεγάλη ζημιά στη Χώρα».
«Ο Καμμένος φεύγει, αλλά οι Καμμένοι των Πρεσπών αναλαμβάνουν… Τυχόν Κυβερνητική συνέχεια με υπολείμματα και γυρολόγους της πολιτικής, ακόμα και αν εξασφαλίσει την τυπική ψήφο εμπιστοσύνης, μόνο σε νέα αδιέξοδα θα οδηγήσει. Δεν υπάρχει λαϊκή και ουσιαστική εμπιστοσύνη στον κ. Τσίπρα και στον ετερόκλητο Κυβερνητικό θίασό του. Εκλογές τώρα».
Youth Pass 2026: Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων - Πώς πιστώνονται τα 150 ευρώ
06:00
Aγορά σπιτιού στην Αττική: Πόσα ενοίκια χρειάζονται - Τι ισχύει για κάθε προάστιο
05:00
Εργαστήρια συμβουλευτικής ΔΥΠΑ - Πώς μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή
04:00
ΑΣΕΠ 3Κ/2025: Τα προσωρινά αποτελέσματα για 450 θέσεις σε μουσεία - Πώς υποβάλλονται ενστάσεις
03:00