ΝΔ: Σκηνοθετημένο το «διαζύγιο» Τσίπρα-Καμμένου
Δριμεία επίθεση εναντίον των Αλέξη Τσίπρα και Πάνου Καμμένου εξαπολύει με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, κάνοντας λόγο για σκηνοθετημένο «διαζύγιο» σε εθνική μετάδοση.
«Το θλιβερό δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου παρουσίασε σήμερα, σε εθνική μετάδοση, το σκηνοθετημένο “διαζύγιό” του: Μία παράσταση που αποβλέπει στην κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, την παραμονή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και τη διατήρηση του κ. Καμμένου και των βουλευτών του για λίγο ακόμη στις καρέκλες τους» τονίζει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, και συμπληρώνει:
«Γι’ αυτό, άλλωστε και ο κ. Καμμένος δανείζει δύο βουλευτές του στον κ. Τσίπρα, ώστε να του δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης, χωρίς να τους διαγράψει από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ».
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει, επίσης, ότι η «αυλαία αυτής της κακόγουστης και επιζήμιας παράστασης πρέπει να πέσει».
«Στην επικείμενη ψήφο εμπιστοσύνης όποιος βουλευτής στηρίξει τον κ. Τσίπρα, αναλαμβάνει την ευθύνη του απέναντι στην Ιστορία» ολοκληρώνει λέγοντας η ανακοίνωση της ΝΔ.
Νέα μεγάλη μελέτη βρήκε ακριβώς την ποσότητα καφέ που μπορεί να ρίξει το στρες
12:25
Τρία νέα κρούσματα αφθώδους πυρετού στη Μυτιλήνη – Πέντε στο σύνολο
12:20
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 2 του μετρό λόγω έργων - Θα κλείνει δυόμισι ώρες νωρίτερα
12:10
Άρειος Πάγος για δίκη Τεμπών: Δήθεν «αγανακτισμένοι» πολίτες απειλούν τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα των δικαστών
12:01