ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διεγράφη τελικά ο Δανέλλης

Διεγράφη τελικά ο Δανέλλης
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στη διαγραφή του Σπύρου Δανέλλη προχώρησε τελικά ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος απέστειλε σχετική επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

«Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνω, ότι ο Βουλευτής Ηρακλείου Σπυρίδων Δανέλλης, τίθεται από σήμερα εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος» γράφει ο επικεφαλής του κόμματος, στη λακωνική επιστολή του.

Νωρίτερα, πληροφορίες από το περιβάλλον του Σταύρου Θεοδωράκη ανέφεραν ότι υπήρχαν «δεύτερες σκέψεις» για τη διαγραφή του -κάτι που τελικώς δεν επιβεβαιώθηκε.

Ο Δημήτρης Τσιόρδας, εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, είχε δηλώσει το πρωί ότι είναι αυτονόητο πως ο κ. Δανέλλης είναι εκτός Ποταμιού.

Σήμερα αναμένεται να κριθεί και η στάση που θα ακολουθήσουν οι κ.κ. Ψαριανός και Αμυράς, οι οποίοι έχουν ξεκαθαρίσει ότι θα καταψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Διεμήνυσε ο κ. Δανέλλης στον κ. Θεοδωράκη ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Δεν γίνεται ένα μέρος του Ποταμιού να είναι στην αντιπολίτευση κι ένας βουλευτής να είναι στην κυβερνητική πλειοψηφία. Είναι αυτονόητο ότι ο κ. Δανέλλης είναι εκτός Ποταμιού, όταν παραβιάζει αποφάσεις του συνεδρίου και της ΚΟ» είπε ο κ. Τσιόδρας, μιλώντας στο Open TV.

potami danellis


Η επιστολή του Σταύρου Θεοδωράκη στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, για τη διαγραφή του βουλευτή Σπύρου Δανέλλη

Χτες, ο Σταύρος Θεοδωράκης είχε έθεσε τελεσίγραφο στον κ. Δανέλλη, λέγοντας ότι εάν αρνηθεί να ακολουθήσει τη «γραμμή» του Ποταμιού και δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση τότε θα βρεθεί εκτός κόμματος.

Ωστόσο, ο κ. Δανέλλης φέρεται να επέμεινε στη θέση του, λέγοντας στον επικεφαλής του Ποταμιού πως θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ