ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΝΕΛ: Ο Θεοδωράκης να μετονομάσει το Ποτάμι σε «όπου φυσάει ο άνεμος»

ΑΝΕΛ: Ο Θεοδωράκης να μετονομάσει το Ποτάμι σε «όπου φυσάει ο άνεμος»
EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Επίθεση στο Ποτάμι και τον Στάυρο Θεοδωράκη εξαπολύουν οι ΑΝΕΛ, σχετικά με τη στάση του κόμματος της αντιπολίτευσης αναφορικά με την επικείμενη κοινοβουλευτική διαδικασία για κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

«Παραζαλισμένος ο κ. Θεοδωράκης από τις πολλές μεταλλάξεις του και με το άγχος της πολιτικής του επιβίωσης, δεν γνωρίζει ακόμη αν αυτό θα το πετύχει με τον νεοφιλελεύθερο Μητσοτάκη ή με τον αριστερό Τσίπρα», αναφέρει ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης.

«Θα ήταν προτιμότερο το όνομα του κόμματός του να αποτυπώνει αυτό που του συμβαίνει. Του προτείνουμε λοιπόν τη μετονομασία του σε: "Όπου Φυσάει ο Άνεμος"», τονίζει ο κ. Τοσουνίδης, σε απάντησή του «στους χαρακτηρισμούς του Στ. Θεοδωράκη για τον Π. Καμμένο στον Alpha».

Ο Στάύρος Θεοδωράκης απαντώντας σε ερώτηση για το κατά πόσο θα δεχόταν να συμμετάσχει σε ευρύτερο μέτωπο των προοδευτικών δυνάμεων, χαρακτήρισε ως «ακροδεξιό» τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο.

«Με τον κ. Τσίπρα μπορώ να συζητήσω για το κοινό καλό, αλλά δεν έχω κανένα λόγο για να συζητήσω τα πολιτικά του όνειρα. Χθες ήταν με έναν ακροδεξιό και τον Μαδούρο, τώρα ευρωπαϊστής», ήταν η απάντηση του επικεφαλής του Ποταμιού που προκάλεσε την αντίδραση των ΑΝΕΛ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ