Νέο σποτ των ΑΝΕΛ για το Μακεδονικό με «πρωταγωνιστή» τον Κωνσταντίνο Καραμανλή
Νέο σποτ για το Μακεδονικό ενόψει της σημερινής ψηφοφορίας της Ολομέλειας της Βουλής για κύρωση της Συμφωνία των Πρεσπών, δημιούργησαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter δημοσιοποιεί ένα νέο βίντεο για το Μακεδονικό, με «πρωταγωνιστή» τον ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Καραμανλή.
Πρόκειται για στιγμιότυπο από τις 28 Απριλίου 1992, όταν ο τότε Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Καραμανλής, δηλώνει συγκινημένος μπροστά στον τηλεπτικό φακό: «Υπάρχει μόνο μία Μακεδονία και η Μακεδονία αυτή είναι ελληνική».
Είχε προηγηθεί, στις 13 Απριλίου 1992, η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, προκειμένου να βρεθεί κοινή γραμμή για το Σκοπιανό. Στη σύσκεψη είχαν λάβει μέρος ο τότε πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Παπανδρέου, η πρόεδρος του Συνασπισμού, Μαρία Δαμανάκη και η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παρέμβαση Καραμανλή για τη Συμφωνία των Πρεσπών
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί σήμερα
Παγκόσμια κατάταξη τένις: Άλμα για Τσιτσιπά μετά την πορεία στο Αυστραλιανό Όπεν
Δυσάρεστα νέα για τον «άνθρωπο-δέντρο»
Αργίες 2019: Πότε «πέφτουν» Πάσχα και Καθαρά Δευτέρα
SPONSORED
Σφοδρή κόντρα Άδωνι-Ζωής: «H κυρία είναι εν εξάλλω, σε κρίση» - «Μην με εξισώνετε με το παρακράτος»
18:08
EuroLeague Final Four Athens 2026: Όλοι στη γιορτή Από το Final Four στους Deaflympics 2029
17:59
Επιστήμονας λέει ότι στην «Κόλαση» ο Δάντης περιγράφει πρόσκρουση αστεροειδούς στη Γη
17:51
Δένδιας για Τουρκία: «Κλιμάκωση του αναθεωρητισμού με ανύπαρκτα δικαιώματα»
17:43