ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποτάμι: Να παραδώσουν τις έδρες τους Αμυράς, Δανέλλης και Ψαριανός

Ποτάμι: Να παραδώσουν τις έδρες τους Αμυράς, Δανέλλης και Ψαριανός
EUROKINISSI

«Βολές» κατά των βουλευτών Γιώργου Αμυρά, Σπύρου Δανέλλη και Γρηγόρη Ψαριανού εξαπολύει το Ποτάμι, που ζητά από τους βουλευτές να παραδώσουν τις έδρες τους.

«Απαίτηση των ψηφοφόρων που τους εμπιστεύθηκαν για να εκπροσωπήσουν το Ποτάμι στην Βουλή είναι να παραδώσουν τις έδρες τους, πράγμα άλλωστε για το οποίο και οι τρεις τους, σε ξεχωριστές στιγμές, είχαν δεσμευθεί κατηγορηματικά» γράφει χαρακτηριστικά η απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού.

Η σχετική ανακοίνωση, που δημοσιοποιήθηκε λίγη ώρα μετά την επεισοδιακή ψηφοφορία για τη Συμφωνία των Πρεσπών, αναφέρει ότι στις 26 Φεβρουαρίου –την ημέρα που συμπληρώνονται πέντε χρόνια από την ίδρυση του Ποταμιού θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα συνάντηση στελεχών και αντιπροσώπων του κινήματος από όλη τη χώρα με σκοπό την επανεκκίνηση των δράσεων του Κινήματος.

Τα στελέχη του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού καυτηρίασαν ιδιαίτερα τις ξαφνικές αποχωρήσεις των βουλευτών Αμυρά - Δανέλλη – Ψαριανού, οι οποίοι, παρά τις επανειλημμένες περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις τους, εντάχθηκαν ήδη στους κομματικούς σχεδιασμούς του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ.

«Παρά την προσπάθεια ευτελισμού του θεσμού της Κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης, το Ποτάμι δεν θα αλλάξει προσανατολισμό και θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις αρχές και τις αξίες που οδήγησαν πριν από 5 χρόνια στην ίδρυσή του. Θα συνεχίσουμε να μη μετέχουμε στους εμφυλίους και στις άγονες καθημερινές συγκρούσεις που απορροφούν την ενέργεια της κοινωνίας και δεν αφήνουν την χώρα να φύγει μπροστά. Παραμένουμε πιστοί στον αγώνα για ένα καθαρό και αξιόπιστο πολιτικό σύστημα που θα απελευθερώσει τις δημιουργικές και ζωογόνες δυνάμεις της πατρίδας μας» τονίζει επίσης η ανακοίνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ