ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όλγα Κεφαλογιάννη: Τα συνθήματα του Τσίπρα αποδείχθηκαν ψεύδη

Όλγα Κεφαλογιάννη: Τα συνθήματα του Τσίπρα αποδείχθηκαν ψεύδη
EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

«Μου είναι ακατανόητο το ‘’αριστερό μέτωπο’’ του κ. Τσίπρα, με τη συμμετοχή της κ. Κουντουρά, της κ. Παπακώστα ή βουλευτών όπως οι κ.κ. Κόκκαλης και Ζουράρις. Ο κ. Τσίπρας επιχειρεί να καλύψει πίσω από ‘’μεγάλα λόγια’’ τους συνεχείς μικροκομματικούς τακτικισμούς του», σημειώνει η Όλγα Κεφαλογιάννη σε συνέντευξή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας συστήνει υπομονή ώστε να δούμε μετά τις εκλογές κατά πόσο ο Αλέξης Τσίπρας θα καταφέρει να είναι ο δεύτερος ισχυρός πόλος της πολιτικής σκηνής καθώς, όπως λέει, «οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θέλουν σχέδιο για την επόμενη ημέρα και όχι συνθήματα. Ο κ. Τσίπρας μάς έχει χορτάσει σε συνθήματα που αποδείχθηκαν ψεύδη, με αυτά αναρριχήθηκε στην εξουσία, με αυτά κυβερνά μέχρι σήμερα. Όμως, κανείς πια δεν τον ακούει. Αφήστε που είναι τουλάχιστον αξιοπερίεργο να δηλώνεις ότι σχηματίζεις τη νέα Αριστερά, με υλικά από κόμματα της λαϊκής Δεξιάς».

Τονίζει ότι είναι ανάγκη η Ελλάδα «να επιστρέψει σε μία περίοδο πολιτικής σταθερότητας, καθαρών θέσεων και ορθού λόγου». «Δυστυχώς, τίποτε από αυτά δεν μπορεί να εξασφαλίσει σήμερα η κυβέρνηση» σημειώνει.

Εκτιμά πως από τις κάλπες Νέα Δημοκρατία θα βγει αυτοδύναμη προκειμένου «να μπορέσουμε αυτοδύναμα να επαναφέρουμε την Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης και, παράλληλα, να αποκαταστήσουμε τη θεσμική υπόσταση της χώρας, που τόσο έχει πληγεί από τους χειρισμούς της κυβέρνησης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ