ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά τον Ψαριανό το Ποτάμι «αδειάζει»... ηχητικά και τον Αμυρά

Μετά τον Ψαριανό το Ποτάμι «αδειάζει»... ηχητικά και τον Αμυρά
EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Σε σύγκρουση εξελίσσεται η διαμάχη μεταξύ Ποταμιού και Νέας Δημοκρατίας, μετά και τα ηχητικά των βουλευτών Γρηγόρη Ψαριανού και Γιώργου Αμυρά, στα οποία εμφανίζονται να διαψεύδουν τα σενάρια αποχώρησής τους από το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη.

Εκτός του ηχητικού του κ. Ψαριανού, ο Γιώργος Αμυράς ακούγεται να δηλώνει στο πολιτικό συμβούλιο του Ποταμιού:

«Όποιος θεωρεί στο μυαλό του και λέει μέσα –γιατί και εγώ έχω προσβληθεί πάρα πολύ- από την… με συγχωρείτε που θα το πω…από την βλακεία όσων πιστεύουν στο μυαλό τους ότι ο Αμυράς και ο Ψαριανός θα φύγουν για να διαλύσουν το Ποτάμι. Όποιος το λέει ή όποιος το πιστεύει σας το λέω ξεκάθαρα ότι είναι ένας γελοίος και μισός».

Ο κ. Θεοδωράκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη κατηγόρησε τους κ.κ. Ψαριανό και Αμυρά ότι «έφυγαν από το Ποτάμι κατ’ εντολήν της ΝΔ. Tο είχαν πει οι ίδιοι σε ανύποπτες στιγμές στα στελέχη του Ποταμιού, ότι πιέζονται από τη ΝΔ για να φύγουν από το κίνημά μας», είχε πει χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι ο Νικήτας Κακλαμάνης ζήτησε σήμερα αποδείξεις ότι οι κ.κ. Ψαριανός και Αμυράς έφυγαν με εντολή της ΝΔ. Ο Σταύρος Θεοδωράκης απάντησε μέσω ανακοίνωσης του κόμματος όπου επαναλαμβάνει την απειλή να δημοσιοποιήσει ηχογραφημένες συνομιλίες που αποδεικνύουν ότι άλλα έλεγαν οι βουλευτές στα όργανα του Ποταμιού και άλλα έπραξαν τελικά.

Θυμηθείτε το ηχητικό του Ψαριανού:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ