Αποδοκιμάστηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης στη Θεσσαλονίκη: «Μας ξεπουλήσατε!»
Δριμύτατη επίθεση εναντίον του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη, με αφορμή την υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών εξαπέλυσε σήμερα το απόγευμα μια γυναίκα στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το thestival.gr, όλα ξεκίνησαν κατά την παρουσία του κ. Θεοδωράκη σε εκδήλωση που διοργάνωσε το «δίδυμο» του Σπύρου Βούγια με τον Νίκο Νυφούδη για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στη Θεσσαλονίκη.
Λίγο μετά τις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μία γυναίκα αδερφή υποψηφίου με τον συνδυασμό «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη», επιτέθηκε λεκτικά στον κ. Θεοδωράκη για τη θέση του στο Σκοπιανό.
«Τι δουλειά έχεις εδώ; Μας "ξεπουλήσατε"! Δεν έχετε θέση στη Θεσσαλονίκη», του φώναξε.
«Αυτά σε αυτούς που γνωρίζετε και όχι σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε και όχι σε αυτούς που υπηρετούν την πατρίδα σε κάθε απόφαση τους», της απάντησε ο κ. Θεοδωράκης.
Η άφιξη του Μάρκο Ρούμπιο στο υπουργείο Εξωτερικών - Η υποδοχή Γεραπετρίτη και η θερμή χειραψία
09:26
Η μεγαλύτερη απειλή από την ΑΙ ονομάζεται «αποδυνάμωση» και ειδικοί θεωρούν ότι έχει ήδη ξεκινήσει
09:24
ΟΠΕΚΑ: Έκτακτη πληρωμή για το επίδομα του παιδιού την Παρασκευή - Ανοιχτή η πλατφόρμα έως τις 13/11
09:17
Το διεθνές αεροδρόμιο του Ριάντ χτύπησαν με βαλλιστικό πύραυλο οι Χούθι
09:09