Τον Σπύρο Βούγια στηρίζει το ΚΙΝΑΛ για τον δήμο Θεσσαλονίκης
Τον Σπύρο Βούγια στηρίζει για τον δήμο Θεσσαλονίκης το Κίνημα Αλλαγής.
Η ανακοίνωση της Επιτροπής Ψηφοδελτίων Αυτοδιοίκησης έγινε γνωστή το πρωί της Πέμπτης κι όπως αναφέρεται, η αξιολόγηση έγινε βάση των διαδικασιών που έχουν καθοριστεί για την πολιτική αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων.
Ο Σπύρος Βούγιας είναι δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Θεσσαλονίκης από το 1994. Στις δημοτικές εκλογές του 1998 και του 2002 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος της πόλης χωρίς να εκλεγεί.
Στις βουλευτικές εκλογές του 2000 και του 2004 τοποθετήθηκε στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, ενώ στις εκλογές του 2009 εξελέγη βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης.
Μεταξύ 2001 και 2002 διετέλεσε υφυπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών. Τον Οκτώβριο του 2009 τοποθετήθηκε υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη στην κυβέρνηση Γεωργίου Παπανδρέου 2009, ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2010 έως και τον Ιούνιο του 2011 ήταν υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.
SPONSORED
Ινδία: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 40 τραυματίες από κατάρρευση ανθρακωρυχείου
20:14
Νόμιμο το δικαίωμα των ΜΜΕ να ζητούν αποζημιώσεις από τα social media
20:04
Αυστηρό μήνυμα της Αθήνας για «Γαλάζια Πατρίδα»: Δεν συμβάλλει στο κλίμα των ήρεμων νερών
19:55
Χριστοδουλίδης: Όχι στη λύση δύο κρατών, η Τουρκία διαπράττει εγκλήματα - Το «ευχαριστώ» στην Ελλάδα
19:45