Μητσοτάκης για επέτειο Ιμίων: Τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας μας είναι αδιαπραγμάτευτα
Μήνυμα ότι «τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας μας είναι αδιαπραγμάτευτα» στέλνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την επέτειο των Ιμίων.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέβασε βίντεο στο οποίο απεικονίζονται η ελληνική σημαία και τα Ίμια, το οποίο συνοδεύεται από τη φράση: «Δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο. Τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας μας είναι αδιαπραγμάτευτα».
Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έγραψε: «Τιμούμε τους ήρωες Χριστόδουλο Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκο και Έκτορα Γιαλοψό που θυσιάστηκαν στα Ίμια για την Πατρίδα. Ενωμένοι οι Έλληνες στέλνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Στο Αιγαίο δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες. Τα κυριαρχικά δικαιώματα της Πατρίδας μας είναι αδιαπραγμάτευτα».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σε αυτές τις περιοχές θα «πέσει» αύριο (01/02) το σήμα της ΕΡΤ
Σπουδαία ανακάλυψη με επικεφαλής Ελληνίδα ερευνήτρια στο «σπίτι» των Νεάντερταλ
«Τρικυμία» στο Ποτάμι: Προς αλλαγή ονόματος προσανατολίζεται ο Σταύρος Θεοδωράκης
Γιατί στο Σικάγο βάζουν φωτιά στις ράγες των τρένων;
Κακοκαιρία «εξπρές» μέχρι την Παρασκευή
Μιχάλης Μόσιος: Θλίψη στην κηδεία του «Ταμτάκου» - Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο»
11:33
Ο Κώστας Ζαχαριάδης αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ
11:31
Λύθηκε μυστήριο αιώνων: Οι αδελφοί των Μεδίκων δεν πέθαναν από δηλητήριο αλλά από ελονοσία
11:28
Χαλάνδρι: Διασωληνωμένος ο 17χρονος Βρετανός που έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου
11:17