Θεοδωράκης: Κοινοβουλευτικές ομάδες με 2 και 3 βουλευτές δεν μπορεί να υπάρξουν
Αντίθετος στη συγκρότηση Κοινοβουλευτικών Ομάδων με δύο και τρεις, ή με «δανεικούς βουλευτές» εμφανίστηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.
Παρ' ότι και το Ποτάμι, ως Κοινοβουλευτική Ομάδα, έχει διαλυθεί, ο κ. Θεοδωράκηςξεκαθαρίζει την αντίθεσή του με τυχόν τέτοιες εξελίξεις, λέγοντας ότι «δεν μας ενδιαφέρουν τα ευκαιριακά κομματικά οφέλη».
«Κοινοβουλευτικές ομάδες με 2 και 3 βουλευτές δεν μπορεί να υπάρξουν. Όπως δεν μπορεί να συγκροτούνται Κ.Ο. με δανεικούς βουλευτές. Ξεκάθαρα λόγια. Το Ποτάμι έχει αρχές. Δεν τις θυσιάζει ούτε στα μικρά ούτε στα μείζονα. Δεν μας ενδιαφέρουν τα ευκαιριακά κομματικά οφέλη», τονίζει ο κ. Θεοδωράκης.
Με την εξέλιξη αυτή, η κυβέρνηση χάνει την κάλυψη της κοινοβουλευτικής ομαλότητας επιτρέποντας στην αντιπολίτευση να την κατηγορεί για εξυπηρέτηση του Πάνου Καμμένου.
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (28 Φεβρουαρίου)
06:30
Επίδομα Παιδιού: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις - Πώς υπολογίζεται το ποσό
06:00
Πότε ξεκινά η νέα περίοδος ασφαλιστικής ικανότητας στον e-ΕΦΚΑ
05:00
Κατώτατος μισθός: «Έρχονται» άλλες δύο αυξήσεις : Πώς θα μοιραστούν τα 70 ευρώ
04:00