ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απασφάλισε η Μεγαλοοικονόμου: Ο Τσίπρας είναι λεβεντιά, οι άλλοι κουραμπιέδες

Απασφάλισε η Μεγαλοοικονόμου: Ο Τσίπρας είναι λεβεντιά, οι άλλοι κουραμπιέδες
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Απασφάλισε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονομου κατά τη διάρκεια ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ, δύο μόλις ημέρες μετά από την απόφασή της να σπάσει το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ για τον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό.

Η πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων και νυν του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε σήμερα το «παρών» στο πάνελ της εκπομπής του Γιώργου Αυτιά και εξαπέλυσε δριμεία επίθεση εναντίον του Βασίλη Λεβέντη.

Όπως είπε η ίδια, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων στο γραφείο 51 της Βουλής και της ζητήθηκε να κάνει αυτό που δεν μπορεί να κάνει ο Μάριος Γεωργιάδης, δηλαδή να παραιτηθεί και να παραδώσει την έδρα της.

Αποκάλυψε, μάλιστα, πως έχει καταγράψει σε στικάκι την επίμαχη συνομιλία και δεσμεύτηκε εκ νέου ότι θα παραδώσει την έδρα της αφού πρώτα «ξεμπροστιάσει τον Βασίλη Λεβέντη».

Ωστόσο, δεν ξεκαθάρισε το πότε.

Στη συνέχεια της συζήτησης, όμως, η κ. Μεγαλοοικονόμου αναδιπλώθηκε και ισχυρίστηκε ότι θα στηρίξει μέχρι τέλους τον Αλέξη Τσίπρα.

Λίγη ώρα αργότερα, το… θερμόμετρο χτύπησε «κόκκινο» και η κ. Μεγαλοοικονόμου άρχισε να επιτίθεται λεκτικά στον Βασίλη Οικονόμου, με αποτέλεσμα η εκπομπή να πάει σε διαφημίσεις.

Ωστόσο, και μετά το διαφημιστικό διάλειμμα η κ. Μεγαλοοικονόμου δεν είχε ακόμη ηρεμήσει και τελικά αποχώρησε φωνάζοντας: «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι λεβεντιά, όλοι οι άλλοι είναι κουραμπιέδες».

Ο διάλογος

Οικονόμου: «Είστε γραφική, μην χτυπάτε το χέρι στο τραπέζι»
Μεγαλοοικονόμου: «Σιγά κύριε Οικονόμου, κάνατε τον γύρο όλων των κομμάτων, μπήκατε στο Επικρατείας της ΝΔ και τώρα θα πάτε με σταυρό»
Οικονόμου: «Είσαι γελοία και δεν μιλάω μαζί σου. Κύριε Αυτιά μαζεύτε την»
Μεγαλοοικονόμου: «Γελοίος είσαι εσύ. Λοιπόν εγώ φεύγω, αυτό ήταν…»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ