«Γαλλικά» του Πάγκαλου για την επίσκεψη Τσίπρα στην Τουρκία
Ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος αναφορικά με την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Τουρκία μετά από την επικήρυξη των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών που έχουν λάβει άσυλο από τη χώρα μας.
«Του πιάσανε τον κ@@@ο» είπε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, η επικήρυξη των «8» είναι «σαν η Τουρκία να εκφράζει πως υπάρχουν προδότες και χαφιέδες στην ελληνική πλευρά».
Εκτίμησε, μάλιστα, πως αυτό θα έπρεπε να κάνει τον πρωθυπουργό να ακυρώσει το επίσημο ταξίδι του και να επιστρέψει στην Αθήνα.
«Ο Έλληνας πρωθυπουργός έπρεπε να γυρίσει πίσω και να τινάξει τα πάντα στον αέρα» δήλωσε ο πρώην υπουργός, που παράλληλα υποστήριξε ότι αυτές οι επισκέψεις θα πρέπει να λογίζονται ως «δώρο» το οποίο και εξετάζεται ανάλογα με το ποιος την έχει ανάγκη.
Όπως είπε, εν προκειμένω την συνάντηση αυτή είχε ανάγκη η Τουρκία λόγω της απομόνωσής της. «Και αυτή τη συνάντηση έπρεπε να την πουλήσουμε ακριβά» ανέφερε ο κ. Πάγκαλος.
CNN Türk: Κατ' ιδίαν συνάντηση Τραμπ - Ερντογάν στη σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα
19:19
Μαργαρίτης Σχοινάς: «Δεν είχα καμία επικοινωνία με τις βελγικές αρχές για την υπόθεση Αβραμόπουλου»
19:17
Νετανιάχου: «Θα εμποδίσουμε το Ιράν να αποκτήσει πυρηνικά όπλα - Μόνιμη η ζώνη ασφαλείας στο Λίβανο»
19:09
Άρειος Πάγος: Τρεις εντεταλμένους Ευρωπαίους εισαγγελείς επέλεξε το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο
19:00