ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ. Καμμένος και Γ. Λαζαρίδης «κλείνουν την πόρτα» στον Πάνο Καμμένο

Δ. Καμμένος και Γ. Λαζαρίδης «κλείνουν την πόρτα» στον Πάνο Καμμένο
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Την πόρτα στον Πάνο Καμμένο που αναζητά εναγωνίως τρόπους να διασώσει την Κοινοβουλευτική του Ομάδα, κλείνουν Δημήτρης Καμμένος και Γιώργος Λαζαρίδης.

Οι δύο ανεξάρτητοι βουλευτές που είχαν εκλεγεί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες είναι οι μόνοι, μαζί με τον Νίκο Νικολόπουλο, που μπορούν να προσφέρουν σανίδα σωτηρίας στον Πάνο Καμμένο, πλην όμως δεν φαίνονται διατεθειμένοι να το πράξουν και γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα μετράει ώρες.

«Παιδιά γύρισα σελίδα. Δεν μπορώ να επιστρέψω», είπε στους δημοσιογράφους ο Γιώργος Λαζαρίδης και πρόσθεσε: « Εγώ είμαι μηχανικός. Κι εμείς οι μηχανικοί όταν αποφασίζουμε να γυρίσουμε σελίδα τη διαβάζουμε πολύ καλά γιατί μετά δεν έχει επιστροφή».

Αρνητικός εμφανίζεται και ο Δημήτρης Καμμένος που απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο επιστροφής του. «Το έχω πει επανειλημμένα ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση επιστροφής, ούτε μία στο εκατομμύριο δεν πρόκειται να γυρίσω στους ΑΝΕΛ», είπε.

Ο Νίκος Νικολόπουλος επίσης, απορρίπτει το ενδεχόμενο επιστροφής του, καθώς ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ