Επίθεση Ζουράρι κατά Μητσοτάκη με βαρύτατες εκφράσεις
Βαρύτατες εκφράσεις κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εκτόξευσε ο Κώστας Ζουράρις.
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, ο οποίος είναι ένας από τους 6 βουλευτές που με επιστολή του δήλωσε ότι στηρίζει το νομοθετικό έργο της κυβέρνησης, αποκάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ «μαψυλάκας».
Όπως είπε στην ομιλία του στη Βουλή, ο κ. Μητσοτάκης τον χαρακτήρισε «γυρολόγο» και «μαριονέτα», κάτι που κατά μια έννοια ισχύει, καθώς –όπως είπε- υπήρξε γυρολόγος.
«Βεβαίως υπήρξα, επί 50 χρόνια στις 8 γωνιές των ανέμων, κήρυξα ελληνικό λόγο πολιτισμό σε 16.000 φοιτητές σε 4 από τις 5 ηπείρους», είπε και πρόσθεσε:
«Με αποκάλεσε “μαριονέτα”, βεβαίως και υπήρξα, στα ελληνικά κατ΄ εικόνα και ομοίωση, υπηρέτησα και διακόνησα με σεβασμό τον μέγα Έλληνα λόγο».
Σύμφωνα με τον κ. Ζουράρι, ο κ. Μητσοτάκης είναι «μαψυλάκαςπρόεδρος» και «αρχοδεξιός».
«Με παραληρηματική σχέση με γλώσσα, ο Μητσοτάκης σας είπε ότι είμαι “βουλευτής σε τιμή ευκαιρίας”, καλέ μου Δένδια αυτό σημαίνει τα έπιασα, χρηματίστηκα, με αυτό θα τον σέρνω στα δικαστήρια και θα έρχεται ο αρχηγός σας να εκλιπαρεί ψηφουλάκια από ΣΥΡΙΖΑ να μην αρθεί η ασυλία του… Ούτε στο υποπόδιο των ποδών μου μπορεί να συγκριθεί το έργο μου με του Μητσοτάκη, αυτός ο ασχετίλας», είπε και μετά από παρέμβαση του αντιπροέδρου Γιώργου Λαμπρούλη ανακάλεσε τη φράση «ασχετίλας».
«Το "ασχετίλας" ανακαλείται, τα άλλα όχι», είπε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μήνυση Νικολόπουλου σε Καμμένο: Το επίμαχο μήνυμα και η κατάθεση του ανεξάρτητου βουλευτή
Νέοι κανόνες στο ηλεκτρονικό εμπόριο - Φρένο στις «φθηνές» εισαγωγές από την Κίνα
10:57
Πλεύρης για ΜΚΟ: Συνταγματική η υποχρεωτική εγγραφή στο Μητρώο του υπουργείου Μετανάστευσης
10:57
Αυτές είναι οι 10 πιο κουλ γειτονιές του κόσμου - Στην τρίτη θέση μια αθηναϊκή
10:52
Εύοσμος: Συνελήφθη οδηγός μηχανής για επικίνδυνη οδήγηση - Έτρεχε με 117 χλμ. με όριο στα 50 χλμ.
10:51