Σήμερα το πρώτο υπουργικό μετά τον ανασχηματισμό
Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα θα πραγματοποιηθεί σήμερα το πρώτο υπουργικό συμβούλιο μετά τον ανασχηματισμό της περασμένης Παρασκευής.
Η συνεδρίαση θα γίνει στη μια το μεσημέρι σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.
Ο ανασχηματισμός ανακοινώθηκε στις 14/2 και τα νέα μέλη της κυβέρνησης ορκίστηκαν την περασμένη Δευτέρα, μετά την επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα από το Μόναχο.
Ουσιαστικά επρόκειτο για αναβάθμιση του Γιώργου Κατρούγκαλου, που ανέλαβε το υπουργείο Εξωτερικών.
Καθήκοντα υπουργού Εξωτερικών ασκούσε μετά την παραίτηση του Νίκου Κοτζιά ο πρωθυπουργός.
Ταυτόχρονα ορίστηκε αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών με αρμοδιότητα την Ευρωπαϊκή Πολιτική η Σία Αναγνωστοπούλου, υφυπουργός Εσωτερικών με αρμοδιότητα Μακεδονίας – Θράκης η Ελευθερία Χατζηγεωργίου, υφυπουργός Εργασίας ο Κωνσταντίνος Μπάρκας, υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών ο Θάνος Μωραΐτης και υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής ο Άγγελος Τόλκας.
Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Πότε πληρώνονται οι δικαιούχοι - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
03:00
Νέες ταυτότητες: Ποια η προθεσμία - Μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου η ισχύς των παλιών
02:00
Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Τρέχουν οι αιτήσεις για τα voucher - Τι ισχύει για τις πολύτεκνες οικογένειες
01:00
Πώς αμείβονται οι εργαζόμενοι τον Δεκαπενταύγουστο - Αναλυτικά οι αργίες του 2026
00:30