Στο Νταβός ο Α. Τσίπρας στις 21 και 22 Ιανουαρίου
Ο Αλέξης Τσίπρας θα συμμετάσχει στο Φόρουμ του Νταβός στις 21 και 22 Ιανουαρίου.
Στο περιθώριο του Φόρουμ, ο έλληνας πρωθυπουργός αναμένεται να έχει συναντήσεις με την Άνγκελα Μέρκελ, την Κριστίν Λαγκάρντ και άλλους κορυφαίους ηγέτες για οικονομικά και επενδυτικά θέματα αλλά και την έναρξη της συζήτησης για την απομείωση του ελληνικού χρέους.
Στόχος του πρωθυπουργού, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, είναι η δημιουργία ενός θετικού κλίματος για την χώρα και τις προσπάθειες της κυβέρνησης.
Το διάστημα που θα βρεθεί ο Έλληνας πρωθυπουργός στο Νταβός, άλλωστε, θα είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς για το Ασφαλιστικό.
Επιπλέον, ο κ. Τσίπρας αναμένεται να επισκεφθεί ξανά το Ισραήλ στις 26 Ιανουαρίου, την Κύπρο στις 27 Ιανουαρίου, ενώ στις αρχές Φεβρουαρίου αναμένεται να πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Ιράν.
Κρίσιμη σύσκεψη στο Λευκό Οίκο για το μέλλον της Γροιλανδίας: Ο Τραμπ, το ΝΑΤΟ και η στρατηγική σημασία του νησιού
08:19
Οι πέντε κινηματογραφικές μονομαχίες που «φουντώνουν» τη μάχη των Όσκαρ
08:14
Συναγερμός στη Ραστόφ της Ρωσίας μετά από ουκρανική επίθεση – Ζημιές σε διαμερίσματα πολυκατοικιών
08:12
Εθνική Ασφαλιστική: Νέα στελέχη σε πόστα «κλειδιά» τοποθέτησε ο Μαζαράκης - Οι στόχοι της νέας δομής
08:04