Κίνημα Αλλαγής: Απαράδεκτη κοροϊδία των δανειοληπτών από την κυβέρνηση
Ως απαράδεκτη κοροϊδία των δανειοληπτών χαρακτηρίζει το Κίνημα Αλλαγής τη νέα ρύθμιση για την αντικατάσταση του νόμου Κατσέλη που πρόκειται να νομοθετήσει «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- Ακροδεξιών-γυρολόγων», όπως την αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση.
«Αντικαθιστά τον Ν. 1869 του ΠΑΣΟΚ με ένα πλαίσιο που δεν προστατεύει στην πράξη την Α' κατοικία από τους πλειστηριασμούς», επισημαίνει το Κίνημα Αλλαγής, υποστηρίζοντας ότι έχει «πολλά επικίνδυνα σημεία που πρέπει να διευκρινιστούν, η ισχύς της "προστασίας" αποκλειστικά για το 2019, εξυπηρετεί μόνο τις προεκλογικές ανάγκες "προστασίας" του ΣΥΡΙΖΑ από την οργή των πολιτών».
Το Κίνημα Αλλαγής υπογραμμίζει ότι η «μόνη λύση είναι η υιοθέτηση της ολοκληρωμένης Πρότασης Νόμου που το Κίνημα Αλλαγής έχει καταθέσει στην Βουλή, για την αποτελεσματική προστασία των μικρών και μεσαίων δανειοληπτών».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κακοκαιρία «Ωκεανίς»: Άλλαξαν τα προγνωστικά - Πού θα χιονίσει
«Επιχείρηση» μείωση πλεονασμάτων για τον Αλέξη Τσίπρα ενόψει εκλογών
Πέθανε ξαφνικά εύζωνας στην Προεδρική Φρουρά
Πυρκαγιά στη Νέα Απολλωνία Θεσσαλονίκης: Στην κατάσβεση και εναέρια μέσα
20:34
Ολλανδία: Παραμένει μυστήριο εάν ο σκελετός που βρέθηκε κάτω από εκκλησιά ανήκει στον ντ'Αρτανιάν
20:27
Βρετανία: Στη φυλακή οδηγούνται τελικά οι δύο νέοι που είχαν κριθεί ένοχοι για δύο βιασμούς
20:20
Τραγωδία στη Μεσσηνία: Νεκρό ανασύρθηκε εξάχρονο παιδί από πισίνα
20:13