Αποδοκιμασίες κατά του Ευκλείδη Τσακαλώτου στη Δράμα
Ένταση και αποδοκιμασίες στη χθεσινή ομιλία του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου στο Επιμελητήριο Δράμας.
Έξω από την αίθουσα, συγκεντρώθηκε μια ομάδα περίπου εξήντα ατόμων τα οποία φώναζαν συνθήματα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών και υπέρη της ελληνικότητας της Μακεδονίας.
Αμέσως στο χώρο κινητοποιήθηκε αστυνομική δύναμη προκειμένου να αποφευχθούν τα επεισόδια με αποτέλεσμα η ομιλία να ξεκινήσει κανονικά. Καθόλη τη διάρκεια της ομιλίας του κ. Τσακαλώτου, πάντως, η ομάδα των συγκεντρωμένων συνέχιζε να φωνάζει συνθήματα και να τραγουδά το “Μακεδονία ξακουστή”.
Με την ομιλία στη Δράμα ολοκληρώθηκε η διήμερη επίσκεψη του Ευκλείδη Τσακαλώτου στη ανατολική Μακεδονία, όπου είχε συναντήσεις με επιχειρηματίες και παραγωγικούς φορείς.
Πρόγραμμα ψηφιακής ενδυνάμωσης ηλικιωμένων και ΑμεΑ: Ποιοι το δικαιούνται
03:00
Φορολογικές δηλώσεις: Πότε ξεκινά η υποβολή τους - Ποιοι δικαιούνται έκπτωση
02:00
Έκτακτο Επίδομα Πάσχα: Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα - Ποιοι θα το λάβουν
01:00
Σε ισχύ το νέο πληροφοριακό υποσύστημα Εργοσήμου ΟΓΑ μέσω e-ΕΦΚΑ - Οι δυνατότητες
00:30