ΚΙΝΑΛ για δημοσίευμα BBC: Ξεκίνησε η προπαγάνδα του δήθεν Μακεδονισμού
«Λίγες ήμερες μόνο χρειάστηκαν από την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, για να ξεκινήσουν οι προκλήσεις του αλυτρωτισμού και η προπαγάνδα του δήθεν Μακεδονισμού».
Αυτό επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής για το δημοσίευμα του BBC.
«Το είχαμε επισημάνει σε όλους τους τόνους. Μας αγνόησαν όπως και τη βούληση της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού. Οι ευθύνες τους με πρώτο τον κ. Τσίπρα αποδεικνύονται μεγάλες. Δεν θα αντιδράσουν αποτελεσματικά στις προκλήσεις;», τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.
Να σημειωθεί πως το BBC, με αφορμή την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, έκανε ένα εκτενές δημοσίευμα στην ηλεκτρονική του έκδοση και αναφέρθηκε «στην αόρατη μειονότητα της Ελλάδας». «Με την επικύρωση συμφωνίας για την "Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονία", η Ελλάδα αναγνώρισε σιωπηρά την ύπαρξη μακεδονικής γλώσσας και εθνότητας», τόνισε χαρακτηριστικά και διερωτήθηκε το λόγο άρνησης αναγνώρισης της «σλαβομακεδονικής μειονότητας».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο φόβος Τσίπρα - Μητσοτάκη μπροστά από τις κάλπες
Παυλόπουλος: Η Συμφωνία των Πρεσπών να εφαρμόζεται κατά γράμμα, δεν αφήνει ίχνος αλυτρωτισμού
Μαξίμου: Εθνικά επιζήμιος ο Μητσοτάκης - Δεν υπάρχει θέμα «μακεδονικής μειονότητας»
Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός - Μποτιλιάρισμα σε Κηφισίας, Μεσογείων και Αρδηττού
08:44
Γροιλανδία: Η Ρωσία κατηγορεί το NATO ότι στρατιωτικοποιεί την Αρκτική
08:44
Αλλάζει ο καιρός ξανά από το Σαββατοκύριακο: Έρχονται χιόνια, ισχυροί άνεμοι και παγετός
08:38
Ο Ζελένσκι απαντά στον Τραμπ: «Η Ουκρανία δεν θα είναι ποτέ εμπόδιο για την ειρήνη»
08:24