Μυστικές συναντήσεις και ανησυχία για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ
Στον ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και στις κομματικές φράξιες του ΠΑΣΟΚ θέλουν να μοιάσουν, ως φαίνεται μετά από τη χτεσινή μυστική σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών υπό τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και παρουσία άλλων υπουργών.
Οι μυστικές συσκέψεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ έχουν αρχίσει να… αναβιώνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, ιδιαίτερα μετά από την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να ανοίξει το κόμμα του και σε στελέχη άλλων κομμάτων.
Αιτία της συνάντησης, στην οποία έλαβαν μέρος και άλλοι υπουργοί όπως ο κ.κ. Γαβρόγλου, Χαρίτσης, Ξανθός, Φωτίου, αλλά και κομματικά στελέχη όπως ο βουλευτής και πρώην υπουργός Θοδωρής Δρίτσας, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγγου, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος Χρήστος Μαντάς, η αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου και άλλοι, μίλησαν για την επιλογή του πρωθυπουργού να μετατοπίσει πολιτικά τον ΣΥΡΙΖΑ προς το κέντρο.
Ανησυχία και φόβος είναι πως αλλάζει η ιδεολογική φυσιογνωμία με πρόσωπα, που δεν έχουν την αποδοχή της κοινωνίας. Ωστόσο, ο μεγαλύτερος φόβος όχι μόνο αυτών των στελεχών αλλά και όσων αντιδρούν στο «άνοιγμα» του Αλέξη Τσίπρα προς το κέντρο είναι μήπως και οι ίδιοι βρεθούν τελικά εκτός ΣΥΡΙΖΑ, όταν το κόμμα θα κάνει την οριστική μετατόπιση.
Εκτινάσσονται οι τιμές στην αγορά ακινήτων στα ελληνικά νησιά - Αύξηση 6,9% στην Κρήτη
13:59
Χρυσοχοΐδης: Το αργότερο σε 4 χρόνια οι νέες φυλακές στον Ασπρόπυργο - Τα αλκοτέστ και η Μύκονος
13:42
Μετρό Θεσσαλονίκης: Την Πέμπτη παραδίδεται η επέκταση προς Καλαμαριά - Οι 5 σταθμοί και η διαδρομή
13:31
Σαρώνει την Αττική ο ιός του Δυτικού Νείλου: Κρούσματα και σε Φιλοθέη-Ψυχικό, Παπάγου-Χολαργό
13:12