ΣΥΡΙΖΑ: Όχι στη λίστα, ευρωεκλογές με σταυρό
Τέλος στα σενάρια της λίστας για τις ευρωεκλογές έβαλαν από τον ΣΥΡΙΖΑ με διαρροές κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας.
Είχε προηγηθεί η δήλωση της Μαρίας Σπυράκη, εκπροσώπου τύπου της Νέας Δημοκρατίας που καλούσε το κυβερνών κόμμα να ανοίξει τα χαρτιά του. «Είμαστε 90 μέρες πριν από τις κάλπες και είναι απαράδεκτο να μην είναι ξεκάθαρο το πλαίσιο» είχε δηλώσει.
«Είναι στοιχειώδης δημοκρατική υποχρέωση της κυβέρνησης οι πολίτες και τα κόμματα να γνωρίζουν επακριβώς τους κανόνες διεξαγωγής των εκλογών. Πόσο μάλλον όταν απομένουν ακριβώς 90 μέρες -δηλαδή μόλις 3 μήνες- μέχρι τη διεξαγωγή τους» κατέληξε για το θέμα η Μαρία Σπυράκη.
«Δεν υπάρχει θέμα λίστας», τόνισαν κομματικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ στο περιθώριο της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.
Ξεκαθάριζαν ότι οι ευρωεκλογές θα γίνουν κανονικά με «σταυρό».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νίκος Βούτσης: Δεν είπα ότι θα γίνουν εκλογές το Μάιο
Μητσοτάκης: Θα καταργήσω το νόμο Κατρούγκαλου
Μαξίμου: Η καταδίκη Γεωργιάδη για παιδεραστία έδειξε την αριστεία του Μητσοτάκη
Καλλιθέα: 35χρονη εκτινάχθηκε από μηχανή στο αντίθετο ρεύμα και παρασύρθηκε από ΙΧ- Την εγκατάλειψαν
12:09
Pizza Fan: Σε πληρωμές με μετρητά έστησαν την απάτη- «Αντιδρούσαν πελάτες που δεν έπαιρναν απόδειξη»
12:04
Μονή Σινά: Ο Αρχιεπίσκοπος Συμεών ανακοίνωσε ότι θα υπογράψει τη συμφωνία με την Αίγυπτο
12:03
Αλβανία: Τρεις πορείες στα Τίρανα – Νέα πρόσκληση Ράμα για διάλογο με τους διαδηλωτές
11:54