ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο θαυμασμός της Πάμελα Άντερσον για τον Γιάνη και τα «καρφιά» κατά Τσίπρα

Ο θαυμασμός της Πάμελα Άντερσον για τον Γιάνη και τα «καρφιά» κατά Τσίπρα
EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Καλά «διαβασμένη» για την Ελλάδα έφτασε στη χώρα η Πάμελα Άντερσον, η οποία εντυπωσίασε με τις θέσεις της για τη χώρα μας και τις εξελίξεις τα τελευταία χρόνια.

Η εκθαμβωτική πρώην πρωταγωνίστρια του Bay Watch είναι ξεκάθαρο πως έχει ωριμάσει ενώ η εντυπωσιακή εμφάνιση της επιτρέπει να κλέβει τα βλέμματα και να κρατά την προσοχή του κοινού.

Μιλώντας λοιπόν για την Ελλάδα της κρίσης, η Πάμελα Άντερσον αναφέρθηκε στο περιβόητο πια δημοψήφισμα σχολιάζοντας το πώς το "Όχι" έγινε "Ναι". «Το Όχι χρονολογείται από τότε που οι φασίστες κατείχαν την Ελλάδα, είναι το ελληνικό σύμβολο κατά της κατοχής και έγινε πάλι διάσημο κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης. Η πλειοψηφία του πληθυσμού ψήφισε όχι. Κατά της συμφωνίας με την ΕΕ και τις τράπεζες που οδήγησε την Ελλάδα σε ακόμα μεγαλύτερο χρέος» δήλωσε συμπληρώνοντας πως «ήταν ό,τι πιο ηρωικό στη σύγχρονη ελληνική ιστορία, χιλιάδες άνθρωποι στους δρόμους, υπήρχε ελπίδα και για πρώτη φορά ένιωσαν αξιοπρεπείς απλά λέγοντας Όχι».

Στη συνέχεια στρέφεται κατά της κυβέρνησης η οποία, όπως λέει, συνθηκολόγησε και ο Γιάνης Βαρουφάκης παραιτήθηκε. «Σήμερα κοιτάς την Ελλάδα και αυτό που βλέπεις είναι τα περισσότερα αεροδρόμια να ανήκουν σε γερμανικές εταιρείες, το λιμάνι του Πειραιά να ανήκει σε Κινέζους, η φτώχεια να επικρατεί παντού και η μετανάστευση των νέων να κυριαρχεί. Το Όχι ακόμα σημαίνει κάτι. Είναι ένα σύμβολο που δεν θα πρέπει να ξεχαστεί» σημειώνει.

Η Πάμελα Άντερσον ξεχωρίζει μάλιστα τον Γιάνη Βαρουφάκη ως την πιο σημαντική διασημότητα της χώρας σημειώνοντας πως σήμερα «εμπνέει τους ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ